Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Daphnegeo (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και καθοδήγησή σας. Έχω επεξεργαστεί κάποια λήμματα χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα και εν τέλει δημιούργησα το πρώτο μου λήμμα. Έχω διαβάσει πολλούς από τους κανόνες, για την ουδετερότητα, την εγκυκλοπαιδικότητα, πώς να ανεβάζουμε φωτογραφίες και προσπαθώ να κινούμαι σύμφωνα με αυτούς. Ωστόσο, στο λήμμα που δημιούργησα υπάρχει στη συζήτηση έντονη κριτική. Ίσως οι παλαιότερες εκδόσεις του λήμματός μου να μην ήταν και οι καλύτερες γιατί δεν είχα πιάσει 100% το νόημα και τον τρόπο γραφής. Τώρα όμως θεωρώ πως είναι ένα λήμμα ισάξιο με αυτά άλλων εταιρειών που υπάρχουν στη Βικιπαίδεια και παρέχουν ουσιαστική πληροφόρηση. Παρόλα αυτά, οι σημάνσεις (ακόμα και για διαγραφή) δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από το λήμμα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
Daphnegeo (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Θα ήθελα να αναφέρω πως δεν έχω λάβει κάποια ανταμοιβή για τη δημιουργία του λήμματος. Ο λόγος που φτιάχτηκε το λήμμα είναι πως στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρεις πλατφόρμες για ηλεκτρονική σύγκριση και αγορά ασφαλειών. Από τον περασμένο Νοέμβριο, μια από αυτές έχει ήδη το δικό της λήμμα, άρα θεώρησα πως πιο αντικειμενική πληροφόρηση σημαίνει να μπορούν και οι άλλες δύο να έχουν αντίστοιχα λήμματα, με ανάλογη πληροφορία.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Αχ, να χαρείτε. Όλα πηγαίνουν καλύτερα με την ειλικρίνεια. Δεν δουλεύετε στην εταιρία από τον Οκτώβριο του 2020; 😉

Daphnegeo (συζήτησησυνεισφορές)

Η ενασχόλησή μου με τη Βικιπαίδεια είναι εκτός των καθηκόντων μου και ό,τι κάνω, είναι καθαρά ερασιτεχνικά. Οπότε πράγματι, δεν θα λάβω κάποια ανταμοιβή για αυτό, ούτε για κανένα άλλο λήμμα. Θα ήθελα να είμαστε ξεκάθαροι ως προς αυτό. Ωστόσο, θα ήθελα να ακούσω τη δική σας άποψη, θεωρείτε πως ένα τέτοιο λήμμα δεν έχει θέση στη Βικιπαίδεια;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Να σας πω: το «εκτός των καθηκόντων μου και ό,τι κάνω, είναι καθαρά ερασιτεχνικά» είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που ισχυρίζεται ο κάθε υπεύθυνος marketing που προσπαθεί να φτιάξει λήμμα για την εταιρεία του ή για τις εταιρείες που «κατά τύχη» έχει αναλάβει η εταιρεία του. Γιατί όλοι λέτε τα ίδια;

Το cross-channel marketing είναι επακριβώς μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, για το οποίο ήδη αμείβεστε. Πως περιμένετε να πιστέψουμε το αντίθετο απλά επειδή έτσι ισχυρίζεστε; Ας είμαστε ξεκάθαροι: όλοι οι υπόλοιποι συντάκτες δεν θα έχουν κανένα ενδιαφέρον να σας όσο θα αισθάνονται ότι προσπαθείτε να τους παραπλανήσετε.

Daphnegeo (συζήτησησυνεισφορές)

Πράγματι, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σας αποδείξω ακριβώς για ποια καθήκοντα αμείβομαι και ούτε θεωρώ πως έχει νόημα κάτι τέτοιο. Λόγω των γνώσεών μου επέλεξα να ασχοληθώ με ένα θέμα οικείο για μένα, όπως διάβασα πως κάνουν οι περισσότεροι για αρχή. Παρόλα αυτά, έχετε σαφώς μεγάλη εμπειρία και δε μπορώ παρά να τη σεβαστώ. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχει νόημα επειδή το ξέρω ήδη. 😎

Όπως είπατε, εντοπίσατε ότι ο ανταγωνιστής σας (στο πλαίσιό καθηκόντων σας κι αυτό) δημιούργησε λήμμα και κάνατε το ίδιο.

Ξέρω επίσης ότι ξεκινήσατε ακολουθώντας την τακτική που περιγράφεται στο ethinos και στο hubspot, π.χ. κάνατε πρώτα λίγο παραπάνω από 10 επεξεργασίες και αμέσως μετά δημιουργήσατε το λήμμα με πλήρεις παραπομπές κλπ κλπ. All time classic.

Anyway, δεν έχει άλλο νόημα, νομίζω ότι έχουμε καταλάβει ο ένας τον άλλο.

Ας κάνουμε ένα πείραμα: γράψτε για την τρίτη (ανταγωνιστική σας) εταιρία, που δεν έχει λήμμα.

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Daphnegeo"