Συζήτηση χρήστη:Geraki

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Επεξεργασία περιγραφής

  • Αν μου αφήσετε μήνυμα εδώ, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απαντήσω ακριβώς από κάτω και όχι στην δική σας σελίδα. Οπότε φροντίστε να έχετε το νου σας για την απάντηση (στις περισσότερες περιπτώσεις όχι πάνω από 48 ώρες).
  • Αν σας έχω γράψει στην δική σας σελίδα συζήτησης, απαντήστε μου εκεί και όχι εδώ. Μια συζήτηση είναι πιο κατανοητή όταν διεξάγεται σε μία μόνο σελίδα για να αποφεύγεται το μπρος πίσω και το ψάξιμο για το ποιος είπε τι.
  • Αν αυτό που θέλετε να μου πείτε αφορά κάποιο λήμμα, πρότυπο ή χρήστη, βάλτε ένα σύνδεσμο για να είμαι σίγουρος ότι έχω κατευθυνθεί σωστά και να μην χρειάζεται να το ψάχνω.
  • Το όνομα χρήστη μου στους περισσότερους ιστότοπους και υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι geraki ή geraki.gr. Κάποιες φορές ακόμη και φίλοι αναφέρονται σε εμένα ως "γεράκι", "ιέραξ" κλπ. Προτιμώ όμως να χρησιμοποιείται ο τύπος που προανέφερα.

Ευχαριστώ.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να
μου στείλετε και e-mail
Διατηρώ το δικαίωμα της δημοσίευσης
οποιουδήποτε e-mail αφορά
θέματα της Βικιπαίδειας.
Do not forget that you can
also send me an e-mail
I reserve the right to publish
any e-mail regarding Wikipedia topics.
By clicking "Προσθήκη θέματος", you agree to our Terms of Use and agree to irrevocably release your text under the CC BY-SA 3.0 License and GFDL
194.219.204.5 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ανεβάσω ένα κείμενο-βιογραφικό στο Wikipedia. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τον κώδικα και το πως θα μπορούσα να προσθέσω και λήμματα στο κείμενό μου.

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Geraki (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
MARIA PAPAD (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το βιογραφικό που θα ήθελα να ανεβάσω ανήκει σε επαγγελματία (δικηγόρο) και απ' ό,τι έχω δει υπάρχουν παρόμοια λήμματα.

Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε εάν μπορώ εγώ να ανεβάσω (εφόσον βρω τον τρόπο) μόνη μου το βιογραφικό από το λογαριασμό μου ή εάν πρέπει να το κάνει κάποιος διαχειριστής.

Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τη wikipedia,επομένως συγχωρήστε μου τυχόν ''χαζές'' ερωτήσεις.

Ευχαριστώ.

Geraki (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

@MARIA PAPAD, η Βικιπαίδεια είναι εγκυκλοπαίδεια και όχι επαγγελματικός κατάλογος. Όταν λέτε ότι υπάρχουν «παρόμοια λήμματα» μπορεί να εννοείτε λήμματα για δικηγόρους, αλλά αν προσέξετε τις οδηγίες στις οποίες σας παραπέμπω παραπάνω, δεν μπορεί να υπάρχει λήμμα για όλους τους δικηγόρους, όπως δεν υπάρχει λήμμα για όλους όσους εργάζονται ως φυσικοί, γιατρο ή ποδοσφαιριστές. Είναι ο εργοδότης σας ένας σημαντικός δικηγόρος με εξαιρετικά μεγάλη αναγνώριση για τον οποίο έχουν γράψει άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες με θέμα τον ίδιο; Τότε ίσως (όχι απαραίτητα) να είναι εγκυκλοπαιδικό πρόσωπο. Τότε είναι πιθανό κάποιος τρίτος να γράψει ένα εγκυκλοπαιδικό λήμμα για αυτό το θέμα. Οπωσδήποτε όμως δεν μπορεί να γραφτεί αυτό το λήμμα από πρόσωπα του περίγυρού του και πολύ περισσότερο από εργαζόμενούς του, καθώς αυτό αντιβαίνει στην πολιτική και οδηγίες, καθώς και στους επίσημους όρους χρήσης αυτού του ιστότοπου.

Για την περίπτωση που δεν είστε εργαζόμενη και δεν ανήκετε στον περίγυρο του προσώπου, τότε μπορείτε να γράψετε άμεσα το λήμμα χωρίς εμπλοκή κάποιου διαχειριστή, δείτε το σύνδεσμο που έχω δώσει παραπάνω "πως να δημιουργήσετε μια σελίδα". Το λήμμα θα είναι άμεσα ορατό αλλά και υπό την κρίση των υπόλοιπων χρηστών που θα μπορούν να το τροποποιήσουν/βελτιώσουν χωρίς περιορισμούς ή και να το προτείνουν για διαγραφή αν το κρίνουν ως μη εγκυκλοπαιδικό.

By clicking "Απάντηση", you agree to our Terms of Use and agree to irrevocably release your text under the CC BY-SA 3.0 License and GFDL
Απαντήστε στο "ΚΕΙΜΕΝΟ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ WIKIPEDIA"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα Γεράκι, πρόσεξα τις τελευταίες ημέρες (μπορεί και περισσότερο στην πραγματικότητα) πως τα αστέρια καλού και αξιόλογου λήμματος έχουν εξαφανιστεί από τον εδώ πλευρικό κατάλογο των διαγλωσσικών συνδέσμων ανά λήμμα. Στην αρχή πίστευα πως κάτι δεν πήγαινε καλά στα wikidata ή πως ήταν γενικευμένο πρόβλημα, ωστόσο, στη γαλλόγλωσση ΒΠ όπου περνάω αρκετό καιρό, τέτοιο πρόβλημα δεν φαίνεται να παρουσιάζεται. Συνεπώς, μήπως κατά λάθος έγινε κάποιο - εδώ - "τσαφ" και αφαιρέθηκε η δυνατότητα προβολής τους ? Καλό υπόλοιπο διακοπών σου εύχομαι.

Geraki (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα @Glorious 93. Είναι γενικότερο πρόβλημα που δεν περιορίζεται στην ελληνική ΒΠ.