Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας και καλή δύναμη! Τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσω φωτογραφία στη σελίδα που μιλάει για το όνομα μου; Πως μπορώ να πιστοποιήσω ότι ο λογαριασμός μου είναι αυθεντικός; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Facebook, Instagram ; Αντιλαμβάνομαι ότι οι χρήστες καλή τη πρόθεση κατεβάζουν τις φωτογραφίες μου ωστόσο το Ars Rmc είναι δικός μου λογαριασμός και επειδή κατέβαιναν οι φωτό που έβαζα για το προφίλ μου, για αυτό έφτιαξα σήμερα το πρωί και τον λογαριασμό Ραλλία Χρηστίδου. Το προσωπικό μου μέιλ είναι το δηλωμένο μέιλ και στους δυο λογαριασμούς. Μπορείτε να το διασταυρώσετε. Με εκτίμηση Ραλλία Χρηστιδου.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

@Ραλλία Χρηστίδου: Καλησπέρα. Στην Βικιπαίδεια δεν έχουμε παρόμοιο τρόπο πιστοποίησης λογαριασμών για πολιτικούς, ακτιβιστές, κλπ. Για να ανεβάσετε αρχείο με την φωτογραφία σας θα είναι προτιμητέο να μην έχει ανεβαστεί ή εναλλακτικά στο Ειδικό:Επιφόρτωση να το ανεβάσετε με εύλογη χρήση, θα σας ενεργοποιηθεί την Πέμπτη (βλέπε την σελίδα Βοήθεια:Επιφόρτωση αρχείου προς διευκόλυνση). Δεν βλέπω κάπου τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (δεν είμαι διαχειριστές), ίσως φαίνεται στους διαχειριστές (εκλέγονται με ένα τρόπο παρόμοιο με τους βουλευτές, αλλά με υπέρ και κατά). Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Βικιπαίδεια.

Πάντως, με βάση το τρόπο γραφής φαίνεται ότι είστε η πραγματική Χρηστίδου. Αν δεν τον χρειάζεστε τον λογαριασμό Ars Rmc μπορείτε να δηλώσετε ότι δεν τον χρειάζεστε ώστε να φραγεί και να παραμείνει ο λογαριασμός με το ονοματεπώνυμο σας.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@NikosLikomitros καλύτερα να μην απαντάς πρώτος σε σελίδες συζήτησης χρηστών, εκτός φυσικά αν είναι κάτι επείγον. BTW είμαστε το ίδιο αυστηροί με τα Commons.

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδή μου ήρθε μήνυμα στο μειλ μου ότι ο προσωπικός μου καθοδηγητής είναι ο χρήστης @Geraki θεώρησα ότι σε κάποιο σημείο της Βικιπέδια θα εμφανίζεται.. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας και θα ανεβάσω κάποια φωτογραφία που δεν έχει ανεβεί. Σας ευχαριστώ θερμά για τη βοήθεια.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Μην ανεβάσετε την εικόνα στο Wikimedia commons γιατί εκεί είναι αυστηροί με τα πνευματικά δικαιώματα, και δεν θα δεχτούν τις φωτογραφίες που υπάρχουν γιατί τα πνευματικά τους ανήκουν σε πρακτορεία φωτογραφήσεων κ.ο.κ.

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Θα εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σας και θα κάνω ακόμα μια ερώτηση. Σε περιπτώσεις φωτογραφιών από πρακτορείο φωτογραφήσεων στο οποίο όμως είμαι συνδρομήτρια για να έχω πρόσβαση στις φωτογραφίες που φωτογραφίζουν εμένα θα έχω επίσης το ίδιο πρόβλημα στο Wikimedia commons?

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, χαρά μου να σας εξυπηρετήσω. Θέλει μια διαδικασία. Θα πρέπει να ενημερώσετε το πρακτορείο να στείλει μήνυμα στο permissions-commons@wikimedia.org όπου θα παραχωρεί τα δικαιώματα της φωτογραφίας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της μορφής (ακριβώς αυτής της μορφής που εμφανίζει στο commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Email_templates).

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@Ραλλία Χρηστίδου δεν έχουμε ιδιαίτερη διαδικασία ταυτοποίησης πέρα από την πιστοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς οτιδήποτε άλλο δεν δίνει επιπλέον δικαιώματα στο λήμμα για εσάς (το αντίθετο: Βικιπαίδεια:Αυτοβιογραφία).Φυσικά το να παράσχετε μια φωτογραφία είναι αποδεκτό.

Η συνδρομή στο πρακτορείο φωτογραφήσεων δεν σας δίνει το δικαίωμα να επαναδειοδοτήσετε μια φωτογραφία (αφού τα πλήρη δικαιώματα ανήκουν στον φωτογράφο) οπότε αποφύγετέ το εκτός αν μπορέσει να την ανεβάσει ο ίδιος ο φωτογράφος. Το ασφαλέστερο είναι να ανέβει από όποιον τράβηξε την φωτογραφία. Θα μπορούσατε να ανεβάσετε η ίδια μια selfie. 😀 Η φωτογραφία στο προφίλ του Facebook φαίνεται να είναι selfie, σωστά; Αν είναι έτσι, στείλτε ένα mail που να το δηλώνετε αυτό στο permissions-el@wikimedia.org από το ralliachristidou@icloud.com (που δηλώνεται στην ίδια σελίδα).

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα και καλή δύναμη.

Εχθές ενας χρήστης με το όνομα @Kalogeropoulos επιμένει να αφαιρεί τον πίνακα Δισκογραφία από το λήμμα "Ραλλία Χρηστίδου" με την αιτιολογία " ατεκμηρίωτος πίνακας". Εγώ το προσέθεσα ξανά για να δεί το όνομα χρήστη από το ιστορικό επεξεργασίας και εκείνος το ξανα αφαίρεσε για να το προσθέσω ξανά σήμερα. Δεν γνωρίζω τί οφείλω να κάνω προκειμένου να του παράσχω την "τεκμηρίωση" που επιθυμεί. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

@Geraki: Γι'αυτό ανέφερα το πρακτορείο, να κάνει αυτό την ενημέρωση γιατί θα γνωρίζουν τα περί αδειοδότησης.

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Τέλεια! Ναι η φώτο profil στη σελίδα μου στο Facebook είναι selfie. Ευχαριστώ ειλικρινά. Ταλαιπωρούμαι χρόνια με το θέμα της φωτογραφίας. Θα πράξω ακριβώς όπως με συμβουλεύσατε. Ευχαριστώ θερμά!

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε, εγώ με τον ένα τρόπο, ο Geraki με τον άλλον, πολύ πιο βολικό και γρήγορο, σε κάθε περίπτωση, τρόπο.

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Ραλλία Χρηστίδου"