Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, Geraki!

Υπάρχει κάποιο εργαλείο να τσεκάρω τα στατιστικά επισκέψεων σε σελίδες λημμάτων κάπως συγκεντρωτικά; Τι εννοώ; Να ελέγχω τις σελίδες, για παράδειγμα, που έγω έχω δημιουργήσει.

Θέλω να δω ποιες έχουν περισσότερη "κίνηση" ώστε να τις κάνω συχνά update και να τις προσέχω λίγο περισσότερο. Για παράδειγμα, αν έχω δημιουργήσει 10 λήμματα ποδοσφαιριστών, και τα 9 τα βλέπουν 10 άτομα τη μέρα και το 1, 500 άτομα, αυτό το ένα να του κάνω ενημέρωση με την πρώτη πληροφορία που θα λάβω (συσχετιζόμενη με το λήμμα -προφανώς-).

Αν και δεν στα είπα τέλεια, είμαι σίγουρος πως θα καταλάβεις τι ζητάω!


Ευχαριστώ!


NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτό το εργαλείο ψάχνεις. Έχει και διάφορες επιλογές - όπως να πατήσεις στο τύπος χρήστη την επιλογή "Όλα" και να μάθεις όλες τις προβολές που λαμβάνουν τα λήμματα σου (από αναγνώστες και αυτόματα μηχανήματα).

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Βασικά το παραπάνω περιλαμβάνει μόνο αυτά που έχεις δημιουργήσει τεχνικά αλλά όχι ουσιαστικά. Δηλ. τα λήμματα όπου η πρώτη επεξεργασία είναι δική σου, άσχετα αν ασχολήθηκες μετά ή όχι, ενώ από την άλλη μπορεί η πρώτη επεξεργασία να είναι από άλλο χρήστη αλλά το υπόλοιπο περιεχόμενο να είναι δικό σου.

Αφού όμως έχεις έτσι κι αλλιώς λίστες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές:


Απαντήστε στο "Στατιστικά επισκέψεων!"