Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα Geraki. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό στις τρεις αυτές κατηγορίες:

  • CS1 maint: Μορφή ημερομηνίας
  • CS1 maint: Ημερομηνία και έτος
  • Pages with citations having redundant parameters

το error να είναι ορατό όπως στην κατηγορία "Σφάλματα CS1: ημερομηνίες" για παράδειγμα. Θα έκανε τον εντοπισμό των παραπομπών που φέρουν το λάθος ευκολότερο, άρα και πιο εύκολη και γρήγορη διόρθωση. Ευχαριστώ.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Γίνεται, και θα είναι ευκολότερη η εναλλαγή όταν αφαιρέσουμε όλα τα inline styles και τα μεταφέρουμε σε ξεχωριστό css.


TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Ωραία! Επειδή προσπαθώ να διορθώσω τέτοια λάθη και μου έχουν βγει λίγο τα μάτια να τα ψάχνω τις τελευταίες 2 μέρες :( Αυτό με τη μεταφορά που λες, τι σημαίνει ακριβώς; Εννοώ το αποτέλεσμα, πώς θα εμφανίζονται στον χρήστη;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Κάποια μπορείς να τα βρεις με την αναζήτηση στον επεξεργαστή κώδικα, επιλέγοντας «κανονική έκφραση» και ψάχνοντας για \{\{[Cc]ite.*?\|year=.*?\|date=.*?}} (για το Ημερομηνία και έτος)

Η αλλαγή που λέω είναι τεχνική. Κατ'αρχήν έκανα μια αλλαγή οπότε δες τώρα τα μηνύματα στο Ιωάννα της Φλάνδρας, δούκισσα της Βρετάνης#cite ref-7 και Εθνική Οργάνωσις Κυπρίων Αγωνιστών#cite note-gunduz-132 όπου τα μηνύματα που λες είναι τώρα ορατά. Θα πρέπει όμως να γίνουν μερικές αλλαγές ακόμη έτσι ώστε να είναι ορατά μόνο στους χρήστες που το θέλουν (με προσθήκη κώδικα στο προσωπικό τους css ή με ένα gadget (όταν θα μπορούμε να ξαναέχουμε gadget 😛). Το CS1 διαχωρίζει τα προβλήματα σε ζητήματα συντήρησης ("CS1 maint:") που δεν επηρεάζουν σημαντικά τη μορφοποίηση και σφάλματα ("CS1 errors:") που είναι και αυτά που εμφανίζονται με κόκκινο για να διορθωθούν άμεσα.


TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα! Πραγματικά πολύτιμη αυτή η βοήθεια! Χίλια ευχαριστώ! :) Το χρώμα λίγη σημασία έχει, αρκεί να φαίνονται και να μην χρειάζεται να ψάχνω στα τυφλά μια παραπομπή ανάμεσα σε 100+ ;)

Επίσης αν μπορείς πρόσθεσε κι αυτήν "Pages containing cite templates with deprecated parameters" όταν βρεις χρόνο. Δεν επείγει. Η οποία για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει κιόλας τι εννοεί με το deprecated parameters...δεν βρίσκω κάποιο λάθος σε παραπομπές αυτής της κατηγορίας. Όπως για παράδειγμα σε αυτό το λήμμα.

Και πάλι ευχαριστώ :)

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

deprecated parameters: καταργημένες παράμετροι. Χρησιμοποιούνταν παλιά και είναι σε στάδιο κατάργησης ή μετονομασίας. Στο παράδειγμά σου η access-date --> accessdate. Θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με αυτές, είναι εύκολη δουλειά για bot.

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Α μάλιστα! Τις μετονομάζει και "διορθώνονται" για αυτό δεν μπορούσα να εντοπίσω λάθος. Τότε αν είναι περί αυτού, όντως δεν θα ασχοληθώ. Όπως λες, για ένα bot είναι εύκολη δουλειά οπότε...δεν αξίζει και δε χρειάζεται. Ευχαριστώ για όλα και καλή συνέχεια :)

Απαντήστε στο "Σήμανση σε παραπομπές που περιέχουν λάθη"