Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Lemur12

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο γίνεται η αφαίρεση ΟΛΩΝ των εσωτερικών συνδέσμων προς χρονολογίες, ημερομηνίες κτλ. ? Ευχαριστώ.

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, υπάρχουν κάποιοι λόγοι.

  1. Αισθητικοί: το να γεμίζεις με συνδέσμους δεν βοηθά το κείμενο ως προς το αισθητικό του.
  2. Νοηματικοί: Υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγείται ο αναγνώστης σε σύνδεσμο για το έτος. Στο λήμμα του έτους αναφέρονται τις περισσότερες φορές άσχετες πληροφορίες.
  3. Στο ημερολόγιο διατηρούνται οι σύνδεσμοι στις χρονιές, όπως στην αγγλική ΒΠ.Πιστεύεις ότι υπάρχουν λόγοι για να παραμείνουν οι σύνδεσμοι; ----Lemur12 να΄στε καλά 18:08, 12 Μαΐου 2018 (UTC)
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

οκ, όμως έτσι όπως πάμε με την μαζική "γενοκτονία" των λινκ ημερομηνιών και χρονολογιών στο τέλος απλά θα είναι αδύνατο να τους εντοπίσει κανείς εντός των λημμάτων και θα πρέπει να τις αναζητά πολύ συγκεκριμένα στην μπάρα αναζήτησης... συνεπώς, δεν είμαι βέβαιος πως αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος... μήπως θα ήταν καλύτερα να τεθεί προς συζήτηση και στην Αγορά ? διαφορετικά, εάν υπάρξει αντίδραση/διάλογος αφού περάσουν αυτές οι αλλαγές, πολύ φοβάμαι πως πάλι θα έχουμε "αναταράξεις" εντός του εγχειρήματος... ΥΓ. btw, σε πολλές περιπτώσεις οι ημερομηνίες έχουν μεγάλη σημασία με την παραμονή τους...

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Γκλόριους, οι ημερομηνίες παραπέμπουν σε διαφορετικά γεγονότα, χρήσιμα κυρίως για δημιουργία Αλμανάκ. Άρα πολύ καλύτερα να τις αναζητήσουν στην μπάρα αναζήτησης (προσωπικά ελέγχω κάθε μέρα τις ημερομηνίες και αυτό το κάνω από την μπάρα αναζήτησης). Οι υπερβολικοί σύνδεσμοι δημιουργούν πολλά προβλήματα (υπεραριθμία συνδέσμων). Επιπλέον, διαφοροποιούνται από τους συνδέσμους που αφορούν γεγονότα που έχουν λήμμα, π.χ. το 2007 σε μία πρόταση τύπου: στις εκλογές του 2007...----Lemur12 να΄στε καλά 18:29, 12 Μαΐου 2018 (UTC)

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Από το πολλούς συνδέσμους έως το κανέναν σύνδεσμο νομίζω πως σίγουρα υπάρχει κάτι ενδιάμεσο ή θα έπρεπε τουλάχιστον... Κάτι που εσύ κάνεις από ρεφλέξ, δεν το κάνει απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο και κάποιος άλλος αναγνώστης... ;)

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Πες μου, σε παρακαλώ ,έναν λόγο που είναι απαραίτητοι οι σύνδεσμοι σε έτη και ημερομηνίες με εξαίρεση τα αλμανάκ και τα αρθρα για τις ημερομηνίες (που έχουν γεννήσεις κλπ.) και τα έτη (που πάλι έχουν γεγονότα).

Απαντήστε στο "Χρονολογίες"