Συζήτηση χρήστη:Lemur12

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Lemur12/Αρχείο4 στις 2017-01-25.

Γεια σας να ρωτήσω γιατί διαγράψατε την σελίδα Μαλαματένια Καιντατζή; Πως βγάλατε συμπέρασμα πως αναζητά διαφήμιση;Δεν εχει αναγκη διαφήμισης. Όσοι βρίσκονται εδώ μέσα δεν κάνουν αναφορές στις ασχολίες τους και τις δράσεις τους;

Thaniolakis (συζήτησησυνεισφορές)

γεννηθηκα με το ονομα Καλλιρησ Αθανασιος και οχι Μπεζος Αθανασιος. Εχω και το πιστοποιητικο μου. Πως γινεται να αλλαξει αυτο το λαθος?

Απαντήστε στο "ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ"
Greek Scorpion (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Μετέφρασα το Φαμπρίτσιο Ρομάνο πριν λίγο, αλλά εμφανίζει ένα μικρό πρόβλημα με τις παραπομπές. Μήπως γνωρίζετε τι συμβαίνει;;

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Το έφτιαξα. Είναι από τον κώδικα για τις παραπομπές, όταν επαναλαμβάνονται τα ίδια ρεφς (π.χ. ref name=0, κλπ.) Ο καλύτερος τρόπος είναι να αφήνουμε μία μόνο φορά την παραπομπή με πλήρη μορφή και τις επαναλαμβανόμενες να τις γράφουμε με τη μορφή <ref name=0/> π.χ. (0 ήταν το όνομα της παραπομπής στο παράδειγμα).

Greek Scorpion (συζήτησησυνεισφορές)

Ωραία, ευχαριστώ πολύ

Απαντήστε στο "Φαμπρίτσιο Ρομάνο"
2A02:85F:F042:2AAA:ED38:76C0:7A54:7E75 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Θα μπορούσατε να αφαιρέσετε το φίλτρο εθνικότητας που έχει τεθεί στο range της IP μου, μιας και μου το εμφανίζει συχνά χωρίς να κάνω σχετικές επεξεργασίες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απαντήστε στο "Φίλτρο εθνικότητας"
2A02:85F:F035:E6B6:6545:3300:61E8:9D40 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας. Θα μπορούσατε να αφαιρέσετε την αόριστη προστασία ώστε να μπορούμε να επεξεργαζόμαστε και όσοι δεν έχουμε λογαριασμό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, Το λήμμα τέθηκε σε προστασία, καθώς έχουν παρατηρηθεί βανδαλισμοί. Για την προστασία του λοιπόν από τέτοιους τέθηκε και ορθά σε τέτοια κατάσταση. Μπορείτε να συνδεθείτε ή να χρησιμοποίησετε τη σελίδα συζήτησης του λήμματος για οποιαδήποτε καλώς νοούμενη ενημέρωση του εν λόγω λήμματος.

2A02:85F:F035:E6B6:6545:3300:61E8:9D40 (συζήτησησυνεισφορές)

Το κατανοώ αλλά το είπα με την λογική αφαίρεσης προκαταρκτικά, ως "τεστ". Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσατε να το ξαναπροστατεύσετε, εφόσον είστε διαχειριστής, ούτως ή άλλως.

Απαντήστε στο "Αόριστη προστασία στο λήμμα Ελένη Φουρέιρα"
BILL1 (συζήτησησυνεισφορές)

Lemur12 καλησπέρα, είδα στο ΣΔ ότι έχει γίνει ένα αίτημα, ότι η IP 77.49.201.120 έχει παραβιάσει φραγή, ο χρήστης που έκανε το αίτημα ανέφερε χαρακτηριστικά "Από χρήστρια με τα αρχικά ΔΣ" κάνοντας όπως σου είπα λόγω για παραβίαση φραγής. Στην συνέχεια, σε λήμματα όπου επεξεργάστηκε η άνω IP κινήθηκε και η IP 188.4.108.127, την οποία ο Focal με συμβούλευσε αν θεωρώ ότι είναι αποκλεισμένη να αποφύγω τις σχέσεις μαζί της, ωστόσο για να σιγουρευτώ ότι ενδεχομένως πρόκειται για κοινό πρόσωπο πίσω από τις δύο IP προσπάθησα να βγάλω συμπεράσματα από τον τρόπο που στεκόταν στα κείμενα, το ύφος ομιλίας κτλπ, για να υπάρχει κι ένα επιπλέον στοιχείο πέρα από τις κοινές επεξεργασίες αλλά δεν κατέληξα κάπου ως προς αυτό. Φαίνεται να ναι το πρόσωπο κοινό πίσω από τις IP, το ερώτημα είναι το εξής: πρέπει να γίνει αίτημα εξέτασης και για την άλλη IP; BILL1 (συζήτηση) 14:18, 7 Ιουλίου 2023 (UTC)

Απαντήστε στο "Απορία"
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον YannisCagalis (ιστορικό)
YannisCagalis (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έλαβα απάντηση σας. Προσπάθησα να καλυτερεύσω το λήμμα με μείωση κειμένου, προσθήκη επιπλέον πηγών και φωτογραφιών. Αν δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, θα χαρώ να μου πείτε τι να διορθώσω.

Απαντήστε στο "Για θέμα "Ποσειδώνας Γιαννόπουλος""
Πασκάλ Ζόγκρι (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Στο πρόχειρό μου έχω κάνει κάτι διαγράμματα με τις δημοσκοπήσεις για τις Ιταλικές γενικές εκλογές του 2022 και σκεφτόμουνα να κάνω ένα αντίστοιχο λήμμα (δηλαδή το Δημοσκοπήσεις για τις Ιταλικές γενικές εκλογές 2022). Μπορώ να μετακινήσω το πρόχειρό μου στο άρθρο αυτό κατευθείαν; Αν ναι, μετά την μετακίνηση θα εξακολουθώ να έχω το πρόχειρό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Το πρόχειρο σου, εάν το μετακινήσεις σε λήμμα, θα παραμείνει σαν ανακατεύθυνση προς το λήμμα που έγραψες και θα μεταφερθεί και το ιστορικό στο λήμμα. Θεωρώ καλύτερο, αν θέλεις να φτιάξεις το λήμμα, να το φτιάξεις ξεχωριστά και όχι κατευθείαν.

Πασκάλ Ζόγκρι (συζήτησησυνεισφορές)

Εντάξει, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ!

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.

Απαντήστε στο "Μετακίνηση προχείρου σε λήμμα;"
2.87.127.66 (συζήτησησυνεισφορές)

Λούκας Γιώρκας ΤΙ ΚΡΙΜΑ Αυτό το λήμμα έχει προταθεί για διαγραφή σύμφωνα με την πολιτική διαγραφής της Βικιπαίδειας. Παρακαλούμε δείτε την αιτιολόγηση, επισκεπτόμενοι την καταχώριση της σελίδας στη σελίδα διαγραφών και εκφράστε εκεί τη γνώμη σας γι' αυτό. Είστε ευπρόσδεκτοι να επεξεργαστείτε τη σελίδα, αλλά παρακαλούμε μη διαγράφετε το περιεχόμενο ή την παρούσα σημείωση, καθώς εξελίσσεται η διαδικασία.

Προς τον χρήστη που προτείνει τη διαγραφή: Δημιουργήστε την καταχώριση εξηγώντας την αιτιολογία διαγραφής.

Απαντήστε στο "Λούκας Γιώρκας"
2A02:587:CC03:FF2E:9CFF:5569:755D:5688 (συζήτησησυνεισφορές)

Λούκας Γιώκας τραγουδιστής κρίμα παρακαλώ διαγραφής οχι

Απαντήστε στο "Λούκας Γιώκας τραγουδιστής"
2A02:587:CC03:FF2E:4869:665F:380D:5A9E (συζήτησησυνεισφορές)

Λούκας Γιώκας τραγουδιστής κρίμα διαγραφής παρακαλώ διαγραφής οχι Λούκας Γιώρκας τραγουδιστής κρίμα διαγραφής

Απαντήστε στο "Λούκας Γιώκας τραγουδιστής"