Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρεται. Στο Βικιπαίδεια:Αφαίρεση προβεβλημένων λημμάτων, γράφει: "Αν ένα προβεβλημένο λήμμα φέρει σήμανση περί πηγών και ουδετερότητας και το πρόβλημα δεν λυθεί εντός εύλογου χρονικού πλαισίου, τότε το λήμμα αφαιρείται αυτόματα από τα προβεβλημένα". Με αυτή την λογική, αφαιρέθηκε το λήμμα του Ιωαννη Μεταξά απο τα προβεβλημένα, καθώς τέτοιες σημάνσεις, υπάρχουν στο λήμμα του (σε ενοτητες). Αντιλαμβάνομαι οτι επανέφερες το λήμμα πάλι στην λίστα με τα προβαλλόμενα και θέλω να σε ρωτήσω γιατί. ~~~~

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Έλαβα υπόψη μου ότι στο Βικιπαίδεια:Αφαίρεση προβεβλημένων λημμάτων#Ιωάννης Μεταξάς υπάρχει συζήτηση ως προς το διαδικαστικό αλλά και επί της ουσίας της πρότασης αφαίρεσης (που αμφισβητήθηκε). Εφόσον υπάρχει ενεργή συζήτηση, δεν ισχύει η "αυτόματη" αφαίρεση. Επίσης οι περισσότερες (αν όχι όλες) οι σημάνσεις στις ενότητες δεν συνοδεύονται από αντίστοιχες ενότητες για τα αντίστοιχα προβλήματα στη σελίδα συζήτησης όπου θα έπρεπε να συζητούνται αυτά τα ζητήματα, οπότε τυπικά θα μπορούσαν να αφαιρεθούν οι ίδιες οι σημάνσεις. Ισχυρίζεσαι ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί αυτόματα για διαδικαστικούς λόγους, αλλά για παρόμοιους λόγους βλέπω ότι οι λόγοι για αυτόματη αφαίρεση δεν υφίστανται πρέπει να συνεχιστεί η συζήτηση για να κλείσει, είτε να κλείσει λόγω σημάνσεων για προβλήματα που τεκμηριώνονται στη σελίδα συζήτησης. Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να προσπαθούσες να βελτιώσεις το λήμμα εφόσον διαπιστώνεις προβλήματα.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Το έργο για να βελτιωθεί το συγκεκριμένο λήμμα, είναι γιγάντιαίο. Πέραν τουτου, η προσπάθεια να κάνεις ουδέτερο ένα λήμμα, είναι πολύ δυσκολη, γιατι οποιαδήποτε μετακινηση του στην κλιμακα ουδετερότητας προκαλεί σεισμούς. Δλδ αν η κλιμακα ουδετεροτητας 0-10 (0 = φιλο, 10 = εχθρικα γραμμενο) είναι στο 2, αν κάποιος προσπαθήσει να την πάρει στο 4, θα θεωρηθεί ως φανατικός εχθρός, ασε που αν το κάνω εγω θα λένε "ο γνωστός ταραχοποιός". Επιπλέον εχω άλλα λημματα να φτιάξω (οντολογικο και κοσμολογικο επιχείρημα). Για τους τρεις αυτούς λόγους, δεν επιθυμώ να εμπλακώ τωρα στην βελτίωση αυτου του λήμματος.

Πάντως, οι σημανσεις υπάρχουν, νομίζω σωστά, στις υποενότητες. Νομίζω για ορισμένες υποενότητες, ανοίχτηκε διαλογος. Αρα το λήμμα ειναι...ας πουμε σεσημασμένο. Αν το λήμμα ειναι σεσημασμένο, τοτε πρέπει να αφαιρεθει αυτόματα, συμφωνα με τους κανονες της ΒΠ. Για να φύγει καθε αμφιβολια πάντως, θα ξαναξεκινήσω την συζήτηση στην σελ. συζήτησης σε οσες σημάνσεις διαφωνείς. Στους κανόνες της ΒΠ παντως, προϋποθέτει μόνο την σήμανση και όχι τον διάλογο στις σελίδες συζήτησης.

Ειναι κρίμα για την ΒΠ, να προβάλλονται λήμματα τα οποία είναι πολύ μακρια από τα ποιοτικά standards που εμεις σαν ΒΠαιδιστες εχουμε θέσει. Υπάρχουν πολύ καλύτερα λήμματα.

Απαντήστε στο "Πολιτική Αφαιρεσης Προβεβλημένου"