Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Geraki καλησπέρα, προκειμένου να εξελίξω (και σε βάθος χρόνου αντικαταστήσω) τα εδώ αρκετά απαρχαιωμένα πρότυπα για τα θρησκευτικά κτίρια, προχώρησα στην μεταφορά-μετάφραση του αντίστοιχου αγγλικού προτύπου στην τοποθεσία Πρότυπο:Infobox religious building, όπου ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν ορισμένα bugs ως προ το πρότυπο σε επίπεδο των module. Μήπως θα μπορούσες να το κοιτάξεις/επιδιορθώσεις ? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Άνοιξα αρκετά λήμματα στα οποία συμπεριλαμβάνεται, αλλά δεν είδα κάποιο εμφανές πρόβλημα - π.χ. μηνύματα σφάλματος ή πράγματα που φαίνονται στραβά. Μπορείς να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος;

Με την ευκαιρία: Οπωσδήποτε θα πρέπει να γίνει συμβατό με το Πρότυπο:Πληροφορίες κτιρίου, ουσιαστικά η διαφορά θα είναι σε μικρό αριθμό πεδίων.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα Geraki, my fault που ξέχασα να σε ενημερώσω σχετικά, αλλά απ'όσο είδα μέσα στη νύχτα η Αντιγόνη το διόρθωσε - μάλλον πριν διαβάσεις το μήνυμά μου - οπότε όλα οκ. :) Μόνο άμα μπορείς να κοιτάξεις λίγο ένα θέμα που φαίνεται να υπάρχει με την εμφάνιση localisation βάση χαρτών εντός του προτύπου όπως πχ. στην περίπτωση του λήμματος Καθεδρικός Ναός της Σαρτρ, βλ. σχετικά και το αντίστοιχο αγγλικό λήμμα όπου όλα εμφανίζονται οκ.

Απαντήστε στο "Βοήθεια"