Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Σύνοψη από Geraki

Για τα πρότυπα βικιεπιχειρήσης Κινηματογράφος ή Βιογραφίας κλπ και εξτρά παράμετρο.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα Geraki! Έχασα την τελευταία συζήτηση που κάναμε και δεν ξέρω αν μου απάντησες, σε περίπτωση που ξέχασες να μου κάνεις αναφορά. (Έψαξα, στο αρχείο σου, αλλά δεν τη βρήκα, οπότε συγγνώμη για την ταλαιπωρία...)

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, και άργησα να σου απαντήσω και δεν έκανα και mention: Συζήτηση χρήστη:Geraki/Αρχείο 17

Άσε μου λίγο χρόνο και μπορώ να προσαρμόσω εργαλεία για την Επιχείρηση Κινηματογράφος έτσι ώστε να ξεχωρίζουν τα πρόσωπα ή ότι άλλο θέλουμε.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Όλα εντάξει! Ό,τι σου ζήτησα, μπορεί να γίνει και στο πρότυπο του κινηματογράφου. Έτσι κι αλλιώς, ό,τι θέλω να ξεκινήσω, όπως είπα και πριν, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με τις δύο επιχειρήσεις, στο κάτω κάτω βιογραφίες θα είναι συγκεκριμένων προσώπων (δηλαδή του κινηματογράφου). Τώρα, αν για λόγους οικονομίας ή κάποιας άλλη διευκόλυνσης, θέλεις να γίνει στο υπάρχον πρότυπο της επιχείρησης του κινηματογράφου, δε χρειάζεται να τα χαλάσουμε εκεί...

Μη σου πω κιόλας ότι μου φαίνεται πιο ταιριαστό στο πρότυπο του κινηματογράφου να υπάρχει αυτή η παράμετρος. Εγώ τελείωσα τη μετάφραση της σελίδας έκανα και κάποια πρότυπα, μόλις είμαστε έτοιμοι θα την προχωρήσω. Μέχρι τότε, μπορώ να αναπτύξω αυτή του κινηματογράφου και να την εμπλουτίσω με προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές και άλλα τέτοια χρήσιμα...

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα! Θα προχωρήσω αύριο στη δημιουργία της Επιχείρησης. Σκέφτηκα πως μπορώ να βάζω το υπάρχον πρότυπου του κινηματογράφου, στα λήμματα των βιογραφιών, κι όταν το φτιάξουμε κατάλληλα, τότε συμπληρώνουμε την παράμετρο όπου θέλουμε. Σωστά; (Ο πρώτος πληθυντικός χρησιμοποιείται καταχρηστικά. Δεν έχω σκοπό να σε γεμίσω και με άλλη δουλειά, χαχα)

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Βασικά μπορείς να προσθέτεις ταυτόχρονα και μια μεταβλητή πρόσωπο=ναι ({{Επιχείρηση Κινηματογράφος|τάξη= |σπουδαιότητα= |πρόσωπο=ναι}}), έστω και αν δεν προβλέπεται από το ίδιο το πρότυπο. Μπορεί να γίνει η εκμετάλλευσή της μετά.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα! Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου! Ευχαριστώ!