Συζήτηση χρήστη:Trikos

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Gnome-home.svg
   
Black telephone icon from DejaVu Sans.svg
   
Award-star-gold-3d.svg
   
Filing cabinet icon.svg
   
Vista-ooo writer.png
   
Writing.png
 
Κύρια
   
Συζήτηση
   
Βραβεία
   
Αρχείο
   
Πρόχειρο
   
Λήμματα
 

Πριν γράψετε μήνυμα:

  1. Είστε εκνευρισμένος; Πατήστε εδώ και όλα θα λυθούν!
  2. Είστε ήδη ψύχραιμος; Μείνετε έτσι!
  3. Να είστε ευγενικοί! Έχει χαθεί στις μέρες μας!
  4. Μα τι είναι επιτέλους η σελίδα συζήτησης;
Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Δες εδώ για τα κριτήρια των καλών λημμάτων, την ευρεία κάλυψη και το καλό γράψιμο. Φιλικά Οι κόκκινοι σύνδεσμοι είναι φυσικό συστατικό της Βικιπαίδειας για την ανάπτυξή της Δυστυχώς, ο Αμερικανικός Εμφύλιος είναι μια κατηγορία για την οποία δεν υπάρχουν πολλά λήμματα στην Ελληνική Βικιπαίδεια. Ευχαριστώ για την κριτική πάντως, θα προσπαθήσω να το κοιτάξω και εγώ για τυχόν διορθώσεις :)

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ, και το λήμμα όντως τα πληροί. Μου φάνηκαν λίγο υπερβολικοί οι πολλοί κόκκινοι σύνδεσμοι και προσπάθησα να το αναφέρω. Ζητώ συγνώμη για κάποιο λάθος, είναι η πρώτη κριτική που κάνω (προσπαθώ πλέον να βρίσκομαι όσο πιο κοντά στις συζητήσεις της ΒΠ γιατί παρατηρώ πως λίγοι πλέον το κάνουν). Καμία σχέση κάτι προσωπικό μαζί σου, αντιθέτως έκανες πάρα πολύ καλή δουλειά!

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Το ξέρω, μην ανησυχείς! Κανένα προσωπικό και από μένα. Απλά προσπαθώ να σε κατατοπίσω Εξάλλου δεν είμαι τέλειος Καλό βράδυ!

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Τυπική περίπτωση ομοφοβίας... Απλώς αναστρέφουμε και τα υπόλοιπα (ας ελπίσουμε πως) θα τα χειριστούν οι διαχειριστές... :)

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Άργησες λιγάκι και δε με πρόλαβες... . Ενημέρωσα το λόγο των αναστροφών.

Renamed user 364cfjk56nks348 (συζήτησησυνεισφορές)

Είδα την ευχαριστία σου και ευχαριστώ πολύ. Γενικά, τώρα τελευταία, παρατηρώ πολλούς τέτοιους μικροβανδαλισμούς σε σελίδες και παρόμοιες συνόψεις επεξεργασίας. Παρεμπιπτόντως, πολύ καθαρή σελίδα χρήστη, δεν θα σε πειράξει αν κλέψω κανα δυο πράματα .

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Χαχα δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι αν έχεις κάποια απορία στα δικά μου πες μου να σε βοηθήσω. Και δε χρειάζεται να με ευχαριστείς (εγώ το έκανα πρώτος ). Καλή συνέχεια σου εύχομαι!

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Καλό κουράγιο και καλή δουλειά με τις προτάσεις σου για συγχωνεύσεις/διαγραφές των λημμάτων, σχετικά με τον σιδηρόδρομο. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά λήμματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, είτε επειδή περιγράφουν το ίδιο πράγμα είτε επειδή δεν είναι εγκυκλοπαιδικά (λόγου χάρη τα λήμματα των σιδηροδρομικών σταθμών σε αρκετά μεγάλο ποσοστό)...

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

@TexnithsΤο ξέρω! Αυτό σκεφτόμουν μόλις! Δεν ξέρω από που ν' αρχίσω, καθώς οι σιδηροδρομικές γραμμές είναι ένα μπάχαλο καθώς πολλά λήμματα λένε σχεδόν το ίδιο περιεχόμενο. Και να πω ότι έχω πηγές στα χέρια μου... Δεν έχω! Το μόνο που έχω είναι το αφιέρωμα της Ελευθεροτυπίας και τον ίδιο τον ΟΣΕ. Οπότε καλή μου τύχη από αύριο!

Βέβαια θα μου κάνει καλό γιατί θα απεξαρτηθώ από τα ποδοσφαιρικά λήμματα.

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Χαχαχα, πράγματι στα ελληνικά δεν υπάρχουν αρκετές πηγές. Χρειάζεται και καμιά απεξάρτηση που και που

Βοήθεια στους νέους χρήστες και ενθάρρυνσή τους

4
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Trikos, είδα την αντίδρασή σου στο λήμμα Στάνη και θα ήθελα να σκεφτείς πως θα ένοιωθες εσύ ως νέος χρήστης, αν δέκα λεπτά από την δημιουργία ενός λογικότατου κειμένου, ερχόταν κάποιος και έβαζε ένδειξη πειραματισμού, όπως για παράδειγμα, όταν εσύ έγραψες το λήμμα χωριό. Βοήθησε τους νέους χρήστες, πρόσθεσε έστω και μια φρασούλα, ενθάρρυνέ τους. Μην τους διώχνεις με τον τρόπο σου. Κάνε τους να νοιώσουν ευπρόσδεκτοι. Αυτή σου η συνεισφορά, είναι ανεκτίμητη, γιατί έτσι θα έλθει άλλος ένας Trikos... άλλος με το χωριό, άλλος με τη στάνη, άλλος με την θέση στάθμευσης και άλλος ένας και άλλος ένας και θα φτιάξει αργότερα και χωριά της Άνδρου, της Μήλου. Καλή συνέχεια.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

FocalPoint Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο... Βέβαια κάθε μέρα προσπαθώ με το Πρότυπο:Καλωσόρισμα να καλωσορίζω τους νέους χρήστες. Αλλά εδώ ναι, ήμουν λίγο υπερβολικός.

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Το καλύτερο καλωσόρισμα είναι μια διορθωσούλα, μια προσθήκη τριών λέξεων, μιας πρότασης σε λήμμα νέου χρήστη. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι κάθε τέτοια πράξη πιάνει για εκατό προσθήκες του προτύπου καλωσορίσματος (άντε μην την κάνω ταπεινή: τριακόσιες χαχαχα).

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

@FocalPoint Το ξέρω, (αν δεις το πρώτο θέμα κάτω κάτω είναι ακριβώς αυτό που λες-και χάρηκα πολύ που βοήθησα!), ορισμένες φορές όμως γίνομαι πολύ τυπικός και «κακός» με μικρά λήμματα, από το επόμενο θα προσπαθήσω να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.

Theofanis14391 (συζήτησησυνεισφορές)

Προσπαθώ να αλλαξω τον τίτλο από Ναυπαμάχοι σε Ναυπάμαχοι γιατι εκανα λάθος τονισμό αλλα δεν εχει edit στον τιτλο. Μπορεις να το φτιαξεις εσυ σαν admin σε παρακαλω;

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Φυσικά και μπορώ να το μετονομάσω το τίτλο του λήμματος (αν και δεν ειμαι admin). Βέβαια το λήμμα όπως το βελτίωσες δεν είναι πλέον για γρήγορη διαγραφή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εγκυκλοπαιδικό (θα φανεί στην πορεία).

Αν θες, για να είναι πιο εύκολο στο διάβασμα το λήμμα που επεξεργάζεσαι, προσπάθησε να το επιμεληθείς (Βικιπαίδεια:Οδηγός μορφοποίησης λημμάτων), βάζοντας υπότιτλους και εσωτερικούς συνδέσμους

Καλή αρχή σου εύχομαι! Καλές συνεισφορές στη Βικιπαίδεια! Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, χαρά μου να σε βοηθήσω.

Theofanis14391 (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές φίλε. Καλό βράδυ.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ, πρόσθεσα επίσης στο λήμμα δύο επισημάνσεις ώστε να βρίσκεις πιο εύκολα τη βοήθεια μορφοποίησης και επιμέλειας. Καλό βράδυ!

Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα