Συζήτηση χρήστη:Κωνσταντίνος1981

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Κωνσταντίνος1981, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Vagrand (Συζήτηση ) 00:10, 27 Μαρτίου 2012 (UTC)[απάντηση]

Θέατρο Λαμπιόνι[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Κωνσταντίνε1981,

Καλωσόρισες στην βικιπαίδεια. Το λήμμα που δημιούργησες χρειάζεται να διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τα ελάχιστα στοιχεία στο κανονισμό θα λέγαμε της εγκυκλοπαίδειας που είναι η πολιτική. Το κυριότερο κριτήριο διατήρησης είναι το κείμενο να μην παραβιάζει βικιπαίδεια:πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αντιγραγή κειμένου, χωρίς την άδεια του συντάκτη ή του εκδότη μπορεί να οδηγήσει στην διαγραφή ενοτήτων ή ολόκληρου του λήμματος. Ακόμη εξίσου σημαντικό, είναι το λήμμα να καλύπτει τα ελάχιστα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας, δηλαδή κατά πόσο μπορεί να αποτελεί λήμμα σε μια εγκυκλοπαίδεια. Περισσότερα: Εγκυκλοπαιδικότητα.

Δύο από τους πυλώνες της πολιτικής, είναι η επαληθευσιμότητα και η ουδετερότητα. Η επαληθευσιμότητα είναι να παρουσιάζονται οι πηγές στο κάτω μέρος της σελίδας, δηλαδή να εμφανίσεις με εγκυκλοπαιδική μορφή (αρθρογράφο/συγγραφέα-είς, εκδοτικό οίκο/ιστοσελίδα, ημερομηνία/σελίδα-ες) τα κείμενα που διάβασες για να γράψεις αυτό που έγραψες. Η ουδετερότητα είναι σημαντική, γιατί ο συντάκτης του κάθε λήμματος, εσύ στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να γράφει όσο γίνεται πιο αντικειμενικά, παραθέτοντας γεγονότα. Συναισθηματισμοί, υπερβολές λογοτεχνικές και υποκειμενικότητα δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα λήμμα που θα βρεις στην έντυπη εγκυκλοπαίδεια σπίτι σου.

Στοιχεία που θα μπορούσες να εμφανίσεις για να ενισχύσει την δυναμική του θεάτρου ώστε να προκύπτει η εγκυκλοπαιδικότητα είναι οι αναφορές στον Τύπο, βιβλία που αναφέρονται στο έργο του θεάτρου, διακρίσεις και βραβεία σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο, γνωστοί ιδρυτές και απόφοιτοι. Αν έχεις κάποια απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην αγορά. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια λοιπόν, μην φοβάσαι αν τα βρεις δύσκολα, εδώ είμαστε εμείς, και θα περιμένω με χαρά να συμβάλλεις και εσύ, σε αυτό το ελεύθερο, προσβάσιμο από όλους, εγχείρημα. Αν χρειαστείς τίποτα από μένα, μπορείς να με βρεις στην προσωπική σελίδα "Συζήτησης".

Φιλικά Vagrand (Συζήτηση ) 00:10, 27 Μαρτίου 2012 (UTC)[απάντηση]


Ειδοποίηση για το λήμμα Θέατρο "Λαμπιόνι"

Δημιούργησες το λήμμα Θέατρο "Λαμπιόνι", χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από άλλη ιστοσελίδα. Κείμενα που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.

Αν είσαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείς τη δημοσίευσή του (ή αν έχεις εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια ώστε να διακινηθεί υπό τις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0, παρακαλούμε ενημέρωσε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο permissions-el@wikipedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων.--Vagrand (Συζήτηση) 01:34, 27 Μαρτίου 2012 (UTC)[απάντηση]