Peacemaker (2ος κύκλος)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Peacemaker
(2ος κύκλος)
ΗθοποιοίΤζον Σίνα
Ντανιέλ Μπρουκς
Φρέντι Στόρμα
Τζένιφερ Χόλαντ
Στιβ Έιτζι
Αριθμός Επεισοδίων8
Μετάδοση
ΚανάλιMax
Χρονολογική σειρά σεζόν
← Προηγείται
1ος κύκλος

Ο δεύτερος κύκλος της Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς με υπερήρωες Peacemaker βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των DC Comics. Τοποθετείται στο Σύμπαν της DC (DCU) και είναι «ελαφριά επανεκκίνηση» της σειράς, η οποία ξεκίνησε ως spin-off της ταινίας του Εκτεταμένου Σύμπαντος της DC (DCEU) The Suicide Squad (2021). Ο κύκλος συνεχίζει την ιστορία του μισθοφόρου Κρίστοφερ Σμιθ / Peacemaker. Σε παραγωγή DC Studios, ο Τζέιμς Γκαν είναι ο υπεύθυνος της σειράς.

Πρωταγωνιστεί ο Τζον Σίνα ως ο ομώνυμος χαρακτήρας, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του από το The Suicide Squad, πλαισιωμένος από τους Ντανιέλ Μπρουκς, Φρέντι Στόρμα, Τζένιφερ Χόλαντ και Στιβ Έιτζι. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο τον Φεβρουάριο του 2022, με τον Γκαν να είναι προγραμματισμένος να γράψει και να σκηνοθετήσει όλα τα οχτώ επεισόδια.[1] Τα γυρίσματα ήταν αρχικά προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το 2023, αλλά τελικά καθυστέρησαν, καθώς ο Γκαν έγινε ο συν-Διευθύνων Σύμβουλος της DC Studios και έθεσε ως προτεραιότητα την ταινία Superman (2025). Η spin-off σειρά Waller αργότερα έγινε επίσης προτεραιότητα, αλλά καθυστέρησε λόγω των απεργιών Χόλυγουντ του 2023 και τον Μάρτιο του 2024 ο Γκαν ανακοίνωσε πως ο κύκλος θα κυκλοφορούσε πρώτος. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον επόμενο μήνα, ταυτόχρονα με το Superman.[2]

Ο κύκλος είναι προγραμματισμένος να κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία Max, αποτελούμενος από οχτώ επεισόδια.

Ηθοποιοί και χαρακτήρες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. D'Alessandro, Anthony (16 Φεβρουαρίου 2022). «'Peacemaker' Renewed For Season 2 By HBO Max». Deadline (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 15 Απριλίου 2024. 
  2. Tinoco, Armando (14 Απριλίου 2024). «'Peacemaker' Season 2 Starts Filming & James Gunn Shares Photo From The Set». Deadline (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 15 Απριλίου 2024. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]