Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Ah3kal/Αρχείο Flow

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Δεν έχω, προφανώς αντίρρηση στην πρακτική που σκοπεύεις να ακολουθήσεις ούτε διαφωνώ που "ξεκινάς με μηδενισμένο το κοντέρ" αν και ομολογώ ότι δεν θα μπορούσα να κάνω το ίδιο. Για να δούμε.

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Διαφωνώ, ωστόσο, με την επέμβασή σου στη Συζήτηση:Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο χρήστης @Σχολαστικοςπροσπαθεί να λημματογραφεί πλαγίως, μέσω των συζητήσεων των λημμάτων, περνώντας το δικό του pov (το οποίο προωθεί όπου και όποτε μπορεί), όταν αυτό αφαιρείται από τα ίδια τα λήμματα. Μα, θα μου πεις, στη συγκεκριμένη συζήτηση έγραψε τα αυτονόητα, ελα όμως που παρενέβαλε και ένα πονηρό "αφειδώς" για να περάσει δήθεν αθώα τις γνωστές αντιλήψεις του... Τέλος πάντων, δεν είναι και τόσο σημαντικό το θέμα ούτε θα διαγράψω ξανά το συγκεκριμένο σχόλιο γιατί μπορεί και να υπερβάλλω.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Ελάχιστοι έχουν κάνει την υπέρβαση και δεν προωθούν το προσωπικό τους pov εκούσια ή ακούσια σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Και πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι πάνω από 4-5, ούτε πιστεύω ότι μέχρι ενός σημείου είναι εφικτό να αποβάλει κανείς την οπτική του, και ως ένα σημείο ίσως να μην ωφελεί κιόλας, όταν μιλάμε για ιστορία και όχι επιστήμη με την στενή έννοια του αγγλοσαξωνικού science. Θα μπορούσα να σου βρω δεκάδες παρόμοιες αναρτήσεις δικές μου σε σελίδες συζήτησης με τις οποίες όμως πιθανότατα να μην έχεις πρόβλημα γιατί δεν διαφωνούμε τόσο πολύ ή δεν διαφωνούμε καθόλου.

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ ότι κουβαλάμε πάντα το pov μας, ας προσπαθούμε τουλάχιστον να ψάχνουμε την επικρατέστερη άποψη και να κάνουμε τον προσωπικό μας αγώνα να μη την υποβαθμίσουμε. Με τον συγκεκριμένο χρήστη, τώρα, υπάρχει το διαρκές πρόβλημα ότι δεν παραθέτει τις απόψεις του στις συζητήσεις μόνο όταν προκύψει διαφωνία στη χρήση των (συνήθως απαράδεκτων) πηγών του. Τις πετάει στο ξεκάρφωτο όπου μπορεί. Συστηματικά, υποθέτοντας ότι μόνο απλοί αναγνώστες θα τις προσέξουν.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, αλλά βλέπουμε πόσο δυσπροσάρμοστος στο συλλογικό και συνεργατικό πνεύμα της ΒΠ, που συμπεριλαμβάνει βέβαια και την πλευρά των αντιδικιών και διχογνωμιών, είναι ο συγκεκριμένος χρήστης.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Το γνωρίζω, αλλά όπως έχει ξαναειπωθεί, έχουμε μάλλον διαφορετικά όρια. Πιθανώς να αποδειχτείς σωστός στο μέλλον, ωστόσο θα προσπαθώ πάντα εντός λογικών πλαισίων.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Σχολαστικος (ιστορικό)
Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Απλά διαπιστώνω. Ειδικά στο θέμα των εικόνων του, έχω μια "ιδιαίτερη ευαισθησία", διότι είχα εμπλοκή παλιότερα σε αρκετές. Του είχα δείξει πως να συμπληρώνει τα πεδία ώστε να φαίνονται σωστά οι περιγραφές και είχε ακολουθήσει τις συμβουλές μου. Έπειτα, του είχα διορθώσει και αναπτύξει ορισμένα στοιχεία των περιγραφών, διότι υπήρχαν λάθη ("αγγλισμοί") και παραλήψεις στα στοιχεία των τύπων των τανκ κλπ, ιδίως των γερμανικών (είναι ένα θέμα που το γνωρίζω καλά). Όλα έβαιναν καλώς μέχρι που για κάποιο λόγο "του τη βάρεσε" και άρχισε να αναιρεί τις βελτιώσεις, να επαναφέρει τις λάθος συμπληρώσεις των πεδίων και,τελικά, να ζητά διαγραφή των αρχείων.

Όλο αυτό ήταν "κάπως" και τώρα το βλέπουμε να επαναλαμβάνεται. Μήπως να πάνε στα Commons oι εικόνες, όπως είχε ήδη γίνει με μερικές ;


Με την ευκαιρία, σχετικά με τις μαριονέτες της Νάταλι Θάνου: Αν δεις τα δυο CU συνδυαστικά (βλ. και προγενέστερη αναφορά μου), τότε φαίνεται πως αρχικός όλων είναι ο λογαριασμός Natalithanou3042013, που ήδη έχει φραγεί οριστικά. Οπότε και ο Natalithanou, που είναι μεταγενέστερος, θα πρέπει κι αυτός να φραγεί οριστικά, μολονότι τόσο αυτός, όσο και ο Natalithanou3042013, φαίνεται πως έχουν "εγκαταλειφθεί" (μετά τη φραγή τους στην αγγλ. ΒΠ και την εμφάνιση του LoveWins30 σε αγγλ ΒΠ κι εδώ ταυτόχρονα.

Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)

Ἡ πρώτη παράγραφος δέν ἔχει καμμία σχέση μέ τήν πραγματικότητα~~~~

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Πράγματι, απολύτως "καμμιά" [sic]. Μάλλον είχα εμπειρία σε μια παράλληλη βικιπαιδική πραγματικότητα, της οποίας αυτή είναι μια μικρή γεύση, που έμεινε ως υπόλειμμα στον πραγματικό κόσμο για να προκαλεί σύγχυση στα ταραγμένα μυαλά μας.


ΥΓ. , , ,

Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)

Πλίνθοι τε καί κέραμοι ἀτάκτως ἐρριμένοι : Οἱ παραπομπές καμμία σχέση μέ τήν πρώτη παράγραφο καί ἐκείνη καμμία μέ τήν πραγματικότητα~~~~

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Ό,τι πεις εσύ. Καμμία [sic] αντίρρηση. Δεν επιθυμώ να σου χαλάσω την αντίληψη που έχεις για την πραγματικότητα. Βέβαια, πάντα όλα εξαρτώνται για ποια πραγματικότητα μιλάμε κάθε φορά -πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα φτωχά ξέφτια της που έμεινα πίσω. Καλή συνέχεια.


ΥΓ. Άλλο ένα απατηλό ξόμπλι της φαντασίας μου.

Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)

Ἄσκοπες καί περιττές παρεμβάσεις κἀποτε στίς φωτογραφίες μου,ἐνδεχομένως γιά τά εὔσημα ἤ τήν αὐτοπροβολή ἤ ποιός ξέρει τί.Σάν τήν συνεισφορά τοῦ χρήστη ἐδῶ,σέ αὐτήν τήν συζήτηση πού,διανθισμένη μέ ἐπίθετα καί φράσεις δηκτικές ἔως καί προσβλητικές,περισσή δραματοποίηση καί λεκτικές ἀκροβασίες,κύριος οἶδε τί ἐπιδιώκει.~~~~

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

@Σχολαστικος: Παρακαλώ ηρεμία και όχι χαρακτηρισμούς. Οι παρεμβάσεις στα αρχεία που συνδέει ο @Chalk19 ούτε άσκοπες ήταν ούτε περιττές, και είναι θεμιτό να γίνονται τέτοιες παρεμβάσεις που ελτιώνουν το υλικό της Βικιπαίδειας από τον οποιονδήποτε. Η Συζήτηση εδώ δεν έχει νόημα να συνεχιστεί.

Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)

Δέν προτίθεμαι νά συνεχίσω κάτι πού δέν ἐπρεπε κάν νά ξεκινήσει~~~~

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

@Σχολαστικος: Δεν σας ανησυχεί το γεγονός ότι τόσοι χρήστες και διαχειριστές παρατηρούν προβλήματα στη βικιπαιδική σας συμπεριφορά; Δεν μπορεί όλοι μα όλοι αυτοί οι άνθρωποι (μια πολύ πρόχειρη καταμέτρηση των πιο πρόσφατων περιστατικών: Dipa1965, Chalk19, Glorious93, Glucken123, Diu, geraki, αφήνω προς το παρόν έξω τον Ah3kal) να έχουν τρέφουν εμπάθεια για το πρόσωπό σας! Κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε, ίσως, κατά τη γνώμη μου πάντα, στο ότι δεν θέλετε να δέχεσθε υποδείξεις και διορθώσεις, παρόλο που βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον με, αναγκαστικά, πολύ έντονη διαδραστικότητα. Ζητάτε να μη χρησιμοποιούν προστακτική οι διαχειριστές όταν σας απευθύνονται, ενώ τη χρησιμοποιείτε εσείς ο ίδιος. Σας διορθώνουν λάθη στα στοιχεία των εικόνων που ανεβάζετε, θίγεστε από αυτό και ζητάτε να διαγραφούν. Σας ζήτησαν να χρησιμοποιείτε σωστά τα σημεία στίξης και απαιτήσατε να γίνουμε οι διορθωτές αυτών των αβλεψιών. Σας ζήτησαν να μη παραθέτετε με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενα των άλλων, το συνεχίζατε. Δεν ξέρω αν περιμένετε κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση, αν ναι τότε καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε γιατί στη Βικιπαίδεια αντιμετωπιζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ανεξαρτήτως ηλικία σας, σπουδών ή άλλων προσωπικών χαρακτηριστικών. Πάντως δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί σας και οι τυχόν πολιτικές ιδεολογικές διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλο εμπόδιο αν οι χρήστες δεν αισθάνονται ότι πρέπει να διεξάγουν καποιο είδος ιδεολογικής σταυροφορίας. Αυτά είχα να πω και κάν'τε ό,τι νομίζετε. Καλή συνέχεια.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Το γνωρίζω, είχα ανεβάσει και εγώ μερικές στα Commons.


Για τον Natalithanou το είδα μετά, όταν είδα μία μαριονέτα με δύο ταμπέλες και έψαξα να βρω ποιος είναι ο πρώτος. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις SPA δεν αξίζει τον κόπο άλλη ενασχόληση, θα προσπαθήσει μέχρι να βαρεθεί ή να απογοητευτεί και τέλος. Οπότε αφήνω την φραγή ως έχει, αφού συνηθίζεται ένας λογαριασμός να μένει. Αν δεν είμαστε στη φάση που τελείωσε, την ίδια τύχη θα έχουν και οι επόμενοι.

Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)

Ἡ πρώτη παράγραφος δέν ἔχει καμμία σχέση μέ τήν πραγματικότητα~~~~

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Σίγουρα υπάρχει κάτι, κάπου, που δέν ἔχει καμμία [sic] σχέση μέ τήν πραγματικότητα.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Ah3kal (ιστορικό)