Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

Πρόταση λήμματος για διαγραφή

3
Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Nikosgranturismogt, το λήμμα Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Αναδημιουργία λήμματος που διαγράφηκε μετά από συζήτηση, βλ. Συζήτηση:Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων/Πρόταση διαγραφής. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Η σελίδα είναι εγκυκλοπαιδική, έχει λάβει χώρα σε διάφορες εκλογές από το 1989. Ακόμη και τα μικρότερα κόμματα έχουν λήμμα λόγω συμμετοχής σε εκλογές.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Διάβασε τη συζήτηση. Επίσης, διάβασε την πολιτική για την εγκυκλοπαιδικότητα. Δεν υπάρχουν πηγές, τρίτες και ανεξάρτητες, που να προσδίδουν εγκυκλοπαιδικότητα. Επιπλέον, νομίζω ότι δεν έχει λάβει μέρος σε εθνικές εκλογές αυτοτελώς και πανελλαδικά, αν και να είχε λάβει, πάλι, χωρίς τις κατάλληλες πηγές δεν είναι εγκυκλοπαιδικό, όπως κάθε τί άλλο. Δεν υπάρχει διαμορφωμένη, αποφασισμένη πολιτική της κοινότητας περί κομμάτων για "τεκμαρτή" εγκυκλοπαιδικότητα λόγω, πχ συμμετοχής σε εκλογές κλπ.

Συμπερασματικά: εφόσον δεν έχει μεταβληθεί κάτι, όσον αφορά τις διαπιστώσεις της συζήτησης διαγραφής του λήμματος, ώστε το νέο λήμμα να έχει νέα στοιχεία που θεμελιώνουν αδιαμφισβήτητα την εγκυκλοπαιδικότητα του θέματος, τότε πάει για άμεση διαγραφή.