Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορώ να ρωτήσω γιατι δεν γινονται συστάσεις στον Μορριτορ για το Κ3Ε; Εμενα σε αναλογες περιστάσεις με είχατε φράξει. Δεν ζητάω φραγή φυσικά, αλλά μονο συσταση.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Συστάσεις πρέπει να γίνουν και στους δύο (+ @Morretor ) γιατί αρχίζετε να γίνεστε αντιπαραγωγικοί επειδή κολλάτε στις λεπτομέρειες και κάνετε τυφλές επαναφορές χωρίς να διαβάσετε τί πρόσθεσε ο άλλος, κάπως έτσι. Αυτά.

Renamed user 364cfjk56nks348 (συζήτησησυνεισφορές)

Το πολύ απλό που μπορεί να γίνει είναι να κλειδωθεί το λήμμα με την προ-διορθωπολέμου κατάσταση για 2 εβδομάδες. Οι όποιες αλλαγές να συζητηθούν στην σελίδα συζήτησης.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Οι αναιρέσεις μου δεν ειναι τυφλές, ειναι δικαιολογημένες. Εχω ξεσκιστεί να εξηγώ στην συζήτηση σε ολους το πως και το γιατί. Εχω δεκτει τις επεξεργασιες σου εσένα, του C messier και του Ah3Kal. Ο Μορριτορ επαναφέρει το λήμμα στην δική του εκδοχη που είναι εντελως αντιεγκυκλοπεδική. Κλειδωσε το λημμα εκεί που ειχες φτιάξει εσύ, και ασε μας να ασχοληθούμε με κατι πιο σοβαρό. Αν αφήνουμε τους φανατικους να περνάνε την γραμμή τους ακομη και στο πιο ασχετο λήμμα, τοτε ανοίγουμε την κερκόπορτα της αναξιοπιστίας στην ΒΠ. Τέλος, εγώ προσπαθώ να γράφω συμφωνα με τους κανόνες, περιμένω το ίδιο και οι άλλοι.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Το κλείδωμα είναι εύκολο και δεν θα γίνει (εκτός αν δεν μπορέσετε να συγκρατηθείτε), αλλά δεν είναι μια έμμεση παραδοχή ότι, παρά την κόντρα που ας πούμε υπάρχει, δεν καταφέρετε να περπατήσετε το λήμμα μισό βήμα μπροστά; Ασχολούμαστε με το 5% του λήμματος και το αν τα μετάλλια θα είναι ψηλά ή τρεις παραγράφους πιο κάτω, ενώ παρακάτω τα μισά και βάλε είναι ατεκμηρίωτα. Από εκεί να κατανοήσετε το λάθος στη συμπεριφορά σας.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Εχω μολις γράψει ενα σημαντικό κομματι του λημματος Εμβολια. Δεν έχω καμια ορεξη να ασχολούμαι συνεχώς με τετοιες λεπτομέριες οπως το ονομα του Γλύξμπουργκ. Ομως η συμπεριφορα μου ειναι σωστή, καθώς δεν επιτρέπω να γίνει η ΒΠ βάθρο εξύμνησης. Αντιθέτως επιθυμω την αυστηρή τήρηση των κανόνων. Η δική σου μεσοβέζικη στάση νομίζω είνια λανθασμένη. Αν αφήνουμε τον κάθε οπαδό να εξυψώνει το αντικείμενο λατρείας του πιο πάνω ή κάτω, τότε κλάψε την ΒΠ.

Renamed user 364cfjk56nks348 (συζήτησησυνεισφορές)

Σε παρακαλώ πολύ, όταν αναφέρεσαι σε εμένα είτε έμμεσα είτε άμεσα να μιλάς με τον αρμόζοντα σεβασμό. Οι πολιτικές μου πεποιθήσεις δεν σε αφορούν και βεβαίως κανέναν άλλο εκτός από εμένα, όποτε και θα πρέπει συνεχώς να με κηλιδώνεις. Εσύ είσαι ο υπαίτιος γι' όλο αυτό, και εγώ σου υπόσχομαι ότι οποιαδήποτε επεξεργασία αναιρεί την ουδετερότητα και την εγκυκλοπαιδικότητα θα την αναιρώ. Έχουν γίνει πλείστες προσθήκες στο λήμμα, και εσύ με την οποιαδήποτε ευκαιρία τις αναιρείς, ισχυρίζοντας ανύπαρκτους λόγους.

Renamed user 364cfjk56nks348 (συζήτησησυνεισφορές)
«Δεν έχω καμια ορεξη να ασχολούμαι συνεχώς με τετοιες λεπτομέριες οπως το ονομα του Γλύξμπουργκ.» Και όμως, συνεχώς με αυτό ασχολείσαι.
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)