Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:P.a.a

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, ξεκίνησα προσπάθεια χτες και σήμερα να "συμμαζέψω" κάπως το 50-50 μεταφρασμένο και σχετικά δύσχρηστο Πρότυπο:Πληροφορίες οικιστικής περιοχής, μεταφράζοντάς το εκ νέου - δοκιμαστικά σε πρώτο βαθμό - στην θέση της - μικρότερης κυκλοφορίας - ανακατεύθυνσης Πρότυπο:Infobox settlement. Ωστόσο, στον δρόμο προέκυψαν κάποια τεχνικά θεματάκια για τα οποία θα χρειαστώ την βοήθειά σου, άμα σου είναι εύκολο βεβαίως. Καταρχάς, η από το πουθενά (?) εμφάνιση του "IN-X" στην κορυφή των λημμάτων που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πρότυπο, όπως πχ. το Λιβαδιά Κριμαίας ή το Τύρος, καθώς και η "απόκρυψη" (?) στοιχείων από το infobox παρά το γεγονός πως δεν πιστεύω να πείραξα κάτι ουσιαστικό προς την λάθος κατεύθυνση στο πρότυπο (ίδιες ολόιδιες παραμέτρους με το αρχικό αγγλικό χρησιμοποιεί με μόνη αλλαγή την μετάφραση στα ελληνικά εκεί που πραγματικά έπρεπε, ώστε με ένα απλό κόπι-πέιστ να υπάρχει έτοιμο πρότυπο εδώ). Για τις "κρυμμένες" παραμέτρους θα πρέπει να πας στην επεξεργασία του λήμματος έχε υπόψη, διαφορετικά δεν φαίνονται... Τέλος, υπάρχει το ζήτημα των χαρτών (πάλι στο ίδιο λήμμα της Λιβαδιάς Κριμαίας και της Τύρου σε παραπέμπω), όπου φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε επίπεδο module, αν και αυτό το ζήτημα έχω παρατηρήσει πως είναι γενικότερο και όχι μόνο με το συγκεκριμένο πρότυπο.

ΥΓ. Επίσης, ένα τελευταίο, άμα σου εύκολο και έχεις διάθεση ή χρόνο να το κάνεις: στο Πρότυπο:Infobox historic site που επίσης είχα ξεκινήσει, άμα μπορείς να "πειράξεις" όσο χρειαστεί τις παραμέτρους ώστε να φαίνονται οι γεωγραφικοί χάρτες στο κάτω μέρος του προτύπου, θα σου ήμουν υπόχρεος. :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σου και την βοήθειά σου.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ενημέρωση: το πρόβλημα με την παρουσία του "ΙΝ-Χ" στην κορυφή των λημμάτων φαίνεται να διορθώθηκε. Τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν. :)

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Θα το κοιτάξω αλλά έχε υπόψη ότι τα πρότυπα δεν είναι ακριβώς η αδυναμία μου.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

ΟΚ, απλώς επειδή είδα ότι ασχολιόσουν με τα modules υπέθεσα πως κατ'επέκταση και τα πρότυπα έμπαιναν μέσα. Όπως και να'χει, ότι βοήθεια μπορείς να προσφέρεις μόνο χρήσιμη μπορεί να'ναι. :)

Απαντήστε στο "Βοήθεια"