Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Φίλτατε,

Θα προσέξω τις εκφράσεις μου - σεβαστή η σχετική σας παρατήρηση. Όσον αφορά όμως την απαγόρευση επικοινωνίας με το χρήστη Vrahomarinaner που βρίσκεται σε φραγή, δε μπορώ να επαναλάβω το σεβασμό μου. Αυτή η απαγόρευση ισοδυναμεί με τον εγκλεισμό στην απομόνωση κάποιου κατάδικου. Επιτρέψτε μου να θεωρήσω την απαγόρευση αυτή φασιστική. Εντούτοις, θα τηρήσω προς το παρόν και αυτόν τον κανόνα, διότι δε θέλω να βρεθώ κι εγώ σε φραγή, καθώς θα ήθελα να κάνω κάποιες παρεμβάσεις ακόμα. Μετά, θα σας ζητήσω να με διαγράψετε από χρήστη, καθώς θα έχω δείξει αυτά που θέλω να δείξω σχετικά με την, τουλάχιστον αμφίβολη, αξιοπιστία και αντικειμενικότητα του αθλητικού της ΒΠ.

Το σημαντικότερο που θέλω όμως να σας πω, είναι ότι η πρόληψη είναι πάντοτε προτιμότερη από την καταστολή. Αντί να θέτετε χρήστες σε φραγή, να διαγράφετε σχόλια και να "κάνετε τον τροχονόμο", όπως γράφει παρακάτω ο χρήστης Glorious 93, θα ήταν καλύτερο να προσέξετε τα κριτήρια βάσει των οποίων εγγράφετε αυτούς τους χρήστες. Υπάρχουν πολλοί εδώ που το επίπεδό τους είναι οπαδού σκληροπυρηνικής γηπεδικής θύρας. Διευκρινίζω ότι σε αυτούς δεν περιλαμβάνω τον V/m. Αυτός έχει άλλου είδους θέμα. Τέλος, στις αξιόπιστες εγκυκλοπαίδειες δεν υπάρχουν συγγραφείς με ψευδώνυμο. Ο Κ. Καραθεοδωρή έγραψε το λήμμα "χωροχρόνος" στην εγκυκλοπαίδεια "Πυρσός" χρησιμοποιώντας το πραγματικό του όνομα και αναλαμβάνοντας τη σχετική ευθύνη. Μήπως το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς;

Με εκτίμηση για την προσπάθειά σας.

188.4.21.172 (συζήτησησυνεισφορές)

τι είναι όλα αυτά?

Διονύσης Μυλωνάς > GuesWho • μία μέρα πριν
Τι λες ρε νούμερο; Μπεσίκτας - ΟΣΦΠ 4 - 1 (πρό μηνός), ενώ Παναθηναϊκός - Φενέρ 4 - 1 (το 2002).

Θες και το αποκορύφωμα: ΟΣΦΠ - Εφές 59 - 110, η μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της Ευρωλίγκας (9 Δεκεμβρίου 2004). Αλλά πρέπει να ήσουν αγέννητος όταν έγιναν όλα τα παραπάνω, γι αυτό δεν τα θυμάσαι. Το μυαλό σου είναι βρέφους λίγων εβδομάδων (που μου έμαθες και τη λέξη "ανθρωπάρια"!!). ____------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διονύσης Μυλωνάς > ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ • μία μέρα πριν
Κύριε Καθηγητά, μπορείτε να μας διευκρινίσετε ποιά είναι τα "παπαγαλάκια"; Με αποδείξεις όμως, όπως αρμόζει εις υμάς τους καθηγητάς.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ > Διονύσης Μυλωνάς • 20 ώρες πριν
Οσοι αναπαραγουν αυτά,που ακουν,οπως γνωρίζετε "υμεις οι

καθηγηται"!!! Το λεει κι η λεξις δια το συμπαθες πτηνον!!! Εθίγητε???


Διονύσης Μυλωνάς > ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ • 6 ώρες πριν Καθόλου, κύριε Καθηγητά. Άλλωστε, εγώ τυχαίνει να είμαι αυτόφωτος.

37.6.2.37 (συζήτησησυνεισφορές)

Τι θα πει "τι είναι όλα αυτά;" Τα δικά μου είναι. Όπως βλέπεις, τσακώνομαι και με ομοϊδεάτες μου καθηγητάς, πόσο μάλλον μ' εσένα. Χαίρομαι που με παρακολουθείς. Το ίδιο κάνω κι εγώ.

Δ. Μυλωνάς (αδυνατώ να συνδεθώ, λες να έφαγα κι εγώ φραγή;).

62.1.209.147 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν φράζονται φίλαθλοι του ΠΑΟ εδώ.Μην φοβάστε.

37.6.2.37 (συζήτησησυνεισφορές)

Τι αδικία για τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ!

Δ. Μυλωνάς

62.1.209.147 (συζήτησησυνεισφορές)

Κανένα παράπονο.Αντέχουμε.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Ξέχασα βέβαια να τονίσω από χθες το σημαντικότερο: το παραπάνω ( "τι είναι όλα αυτά;") είναι ένα κλασσικό δείγμα ρουφιανιάς προς τον διαχειριστή που έχει την εξουσία να επιβάλλει φραγές . Έχω μάθει όμως σε τέτοιες συμπεριφορές. Τις περιφρονώ, κι ας μου έχουν στοιχίσει δύο απολύσεις στη ζωή μου.

178.128.37.34 (συζήτησησυνεισφορές)

Έχουμε και αυτά τα πεπραγμένα σας

Γιατί δεν κακολογούμε άδικα ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε ούτε το παίζουμε υπεράνω ενώ είμαστε(είσαστε) κοινοί χουλιγκάνοι.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Μειράκιο με τα πολλά ψευδώνυμα, είμαι όντως υπεράνω σου διότι δεν είμαι ρουφιάνος και παραμυθάς όπως εσύ. Εκατό ζωές να ζήσεις δεν πρόκειται να φτάσεις τις ακαδημαϊκές και ερευνητικές επιτυχίες μου. Αλλά τι συνεχίζεις, θίχτηκες που αποδείχτηκες ρουφιάνος; Δε με αποχαιρέτησες για πάντα χθες; Εγώ πάντως δεν πρόκειται να σου ξαναμιλήσω σε πρώτο πρόσωπο. Όταν αποκαλύψω το ψέμμα σου θα είναι προς όλους, όχι μόνο προς εσένα. Συνέχισε να ψήνεσαι.

178.128.37.34 (συζήτησησυνεισφορές)

Σε κατήγγειλα ήδη στους διαχειριστές και ζήτησα την διαγραφή σου.Κούρασες.

Μάλλον δεν έχω χρόνο για χάσιμο.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Ρουφιάνος είναι, καρφώνει. Έτσι έχει μάθει.

178.128.37.34 (συζήτησησυνεισφορές)

Πες ποιός?Δώσε ένα όνομα.Να ξέρουμε να φυλαχτούμε.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Ασε τα ψόφια.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Εξάλλου, ο χρήστης MARKELLOS ξέρει καλά το "ποιος". Αυτός είναι που διέγραψε το σχόλιο μου στην προσωπική σελίδα συζήτησης του V/m με το οποίο τον αποκαλούσα παθολογικό ψεύτη. Όλοι ξέρουν και όλοι κρίνουν. Κι αυτά που κάνει ο V/m τις τελευταίες ημέρες, να με διαβάζει και να μου απαντά από άγνωστες ip διευθύνσεις, είναι νηπιακό. Νομίζω ότι με τα παραπάνω απάντησα και στην τελευταία κοτσάνα του.

Δε θα επανέλθω. Θα περιμένω την απόφαση των διαχειριστών. Ελπίζω να μη με διαγράψουν για να αποκαλύψω τι είναι ο V/m, αφού πρώτα κάνω κάποιες παρεμβάσεις.

178.128.37.34 (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτός στον οποίο ανήκει η παρούσα σελίδα,είναι και διαχειριστής και γραφειοκράτης.Είναι επίσης ορκισμένος εχθρός του φραγμένου.

Τιμωρεί χωρίς προειδοποίηση και αδίστακτα(μόνο τον φραγμένο)

Το νου σου λοιπόν.

Απαντήστε στο "Διαδικτυακή Αστυνομοκρατία"