Snow White with the Red Hair

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η Χιονάτη με τα κόκκινα μαλλιά (Ιαπωνικά:Akagami no shirayukihime,Αγγλικά:Snow White with the red hair) είναι ένα Ιαπωνικό φανταστικο και ρομαντικό σότζο μάνγκα.Γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από την Σοράτα Ακιζούκι.

Κυκλοφόρησε στο διμηνιαίο περιοδικό shōjo manga του Hakusensha, LaLa DX από τις 10 Αυγούστου 2006 έως τις 10 Αυγούστου 2011.Αργότερα μεταφέρθηκε στο μηνιαίο LaLa στις 24 Οκτωβρίου 2011 και δημοσιεύεται σε συλλογικούς τόμους από τη Hakusensha.


Anime[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το μάνγκα απέκτησε τηλεοπτική μεταφορά σε σειρά anime με δύο κύκλους.Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 7 Ιουλίου του 2015. Η σειρά δημιουργήθηκε από το στούντιο Bones.Η ιστορία του μάνγκα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ενώ το άνιμε δεν επέστρεψε με μία τρίτη σεζόν.


Υπόθεση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Σιραγιούκι είναι μια ανεξάρτη γυναίκα.Είναι βοτανολόγος,ζει στο βασίλειο του Tanbarun με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: τα όμορφα κόκκινα μαλλιά της που τραβούν πολλή προσοχή.

Όταν τα κόκκινα μαλλιά της γίνονται αντιληπτά από τον πρίγκηπα Ραζ,εκείνος την διατάζει να γίνει η παλλακίδα του.

Η Σιραγιούκι κόβει τα μακριά μαλλιά της και το σκάει.Πηγαίνει στο γειτονικό βασίλειο των Clarines.Εκεί θα γνωρίσει τον 2ο πρίγκηπα του βασιλείου τον Ζεν Γουιστέρια μαζί με τους βοηθούς τον Μιτσουχίντε και την Κίκι.

Με το πέρασμα της ιστορίας η Σιραγιούκι γίνεται η βοτανολόγος της βασιλικής αυλής.Παράλληλα παρόλη τη διαφορά της κοινωνικής τους θέσης,ο Ζεν και η Σιραγιούκι ερωτεύονται.

Επιρροές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο χαρακτήρας της Σιραγιούκι είναι εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα της Χιονάτης.

Επιπλέον το όνομα Σιραγιούκι στα Ιαπωνικά μεταφράζεται ως Χιονάτη.

Χαρακτήρες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σιραγιούκι:Μπρίνα Παλένσια (αγγλική μεταγλώττιση)

Ζεν Γουιστέρια:Τζος Γκρελ (αγγλική μεταγλώττιση)

Μιτσουχίντε Λογέν:Ιαν Σινκλαίρ (αγγλική μεταγλώττιση)

Κίκι Σείραν:Τζείμι Μαρτσί (αγγλική μεταγλώττιση)

Όμπι: Όστιν Τίντλ (αγγλική μεταγλώττιση)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]