Lil Pump

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Lil pump
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Lil Pump (Αγγλικά)
Γέννηση17  Αυγούστου 2000[1]
Μαϊάμι
ΕθνικότηταColombian Americans[2]
ΨευδώνυμοLil Pump, Jetski και Pump Hefner
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑμερικανικά αγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑμερικανικά αγγλικά
Colombian Spanish
ΣπουδέςCharles W. Flanagan High School
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταράπερ
τραγουδιστής
τραγουδοποιός[3]
Περίοδος ακμής2015[4]
Υπογραφή
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Gazzy Garcia (γεννημένος στις 17 Αυγούστου 2000), γνωστός επαγγελματικά ως Lil Pump, είναι αμερικανός τράπερ. Είναι γνωστός για το τραγούδι "Gucci Gang" του 2017, το οποίο έφτασε στον αριθμό τρία στο Billboard Hot 100. Άλλα πετυχημένα τραγούδια του είναι το "I Love It" (με τον Kanye West), το "Boss", το "Esskeetit" και το "Drug Addicts", ''Be like me'', ''Next'', ''D rose''.

Ο Gazzy Garcia γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 2000 στο Μαϊάμι. Σε μια συνέντευξη του 2018 με τον J. Cole, δήλωσε ότι και οι δύο γονείς του προέρχονται από την Κολομβία και ότι πήραν διαζύγιο όταν ήταν έξι χρονών. Αναφέρει επίσης ότι έχει έναν μικρότερο ετεροθαλή αδελφό.

Όταν ήταν δεκατριών ετών, ο ξάδερφός του, ο Lil Ominous, τον παρουσίασε στον Omar Pineiro, γνωστός ως Smokepurpp. Οι δύο τους τελικά έγιναν συνεργάτες. Ο Γκαρσία και ο Πινέιρο αποβλήθηκαν από πολλά δημοτικά σχολεία.

Albums[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Lil Pump (6 Οκτοβριου 2017)
  • Ηarver Dropout (22 Φεβρουαρίου 2019)

Lil Pump 2[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Lil Pump ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019 το "Lil Pump 2". Το 1ο τραγούδι που κυκλοφόρησε μετά το Harver Dropout ήταν το Pose to Do (Ιούνιος 2019) και είναι πιθανόν να είναι το πρώτο single του Lil Pump 2. Τον Οκτώβριο του 2019 έκανε προεπισκόπηση πολλών ακυκλοφόρητων τραγουδιών και είπε ότι θα κυκλοφορήσει το Lil Pump 2 πριν τελειώσει το έτος. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2020 είπε ότι εγκατέλειψε το ραπ, αλλά αστειευόταν, και 2 εβδομάδες αργότερα δημοσιεύτηκε ένα ολοκαίνουργιο ισπανικό απόσπασμα: Contacto. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων και μηνών συνέχισε να λέει ότι το Lil Pump 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει. Τον Απρίλιο του 2020 κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τον Anuel AA (Illuminati). Στα τέλη του Απριλίου του 2020 ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορούσε τον Μάιο του ίδιου έτους. Τον Ιούνιο του 2020, καθώς ο Pump ήταν στο στούντιο με τον Ronny J, ο Pump βγήκε live στο Instagram και ούρλιαζε την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ: 17 Ιουλίου 2020. Έπειτα έβγαλε αποσπάσματα από διάφορα τραγούδια όπου θα συμπεριλαμβάνονταν στο άλμπουμ και κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια. Στις 23 Δεκεμβρίου 2020 ανακοίνωσε πως το Lil Pump 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Στις 11 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωσε πως το "Lil Pump 2" θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2021.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]