Χρήστης:Geraki/Επιστολή για αντιγραμμένο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αγαπητοί κύριοι.

Επισκεπτόμενος τον ιστότοπό σας παρατήρησα ότι περιέχει κείμενο που έχει αντιγραφεί από το λήμμα "Νομός Άρτας" <http://el.wikipedia.org/w/index.php?oldid=3901680> της Βικιπαίδειας. Το περιεχόμενο της Βικιπαίδειας είναι ελεύθερο, ώστε μπορεί οποιοσδήποτε να το αντιγράψει, να τροποποιήσει και να χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να ακολουθεί τους όρους της άδειας Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 <http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.el>.

Σύμφωνα με τους όρους της άδειας και τους όρους χρήσης της Βικιπαίδειας <http://wikimediafoundation.org/wiki/Όροι_Χρήσης#7._Licensing_of_Content>, αυτοί ικανοποιούνται με την τοποθέτηση ενός συνδέσμου προς το σχετικό λήμμα, τον οποίο πολύ σωστά έχετε βάλει, αλλά και την αναφορά και χρήση της ίδιας άδειας (cc-by-sa-3.0) με την οποία το περιεχόμενο παραμένει στον ιστότοπό σας τόσο ελεύθερο όσο και από εκεί που το πήρατε.

Σας παρακαλώ λοιπόν, δίπλα από το "Πηγή: wikipedia.org" να τοποθετήσετε και την ένδειξη: "Άδεια χρήσης: CC-BY-SA-3.0" κατά προτίμηση με σύνδεσμο προς την σελίδα που αναφέρω παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ,

.....