Χρήστης:DafniSouki/πρόχειρο/ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ "Κεντρικός Οργανισμός"

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) "Κεντρικός Οργανισμός"
ΊδρυσηΝοέμβριος 2014
ΤύποςΜη κερδοσκοπική οργάνωση
ΜΚΟ
ΈδραΑττική, Ελλάδα
Ιστότοποςwww.e-sy.gr

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) είναι Μη Κυβερνητικός Οργανισμός με τη μορφή Αστικής Εταιρείας, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (ΜΚΟ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 741 του Αστικού Κώδικα[1]. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014 και η έδρα του είναι στην Αττική. Ο Οργανισμός, είναι ανεξάρτητη νομική οντότητα και δεν αποτελεί παράρτημα ούτε είναι θυγατρική άλλου οργανισμού.

Βασικός σκοπός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κύριος σκοπός της δημιουργίας του Οργανισμού είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της Γαίας, για να αποτελέσουν τον πυρήνα επαναφοράς της πραγματικής Δημοκρατίας, βασισμένης στα Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα[2] και Συστήματα. Να επανεγκαθιδρυθεί η Ελληνικότητα, η Συλλογικότητα, η αληθινή Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και να απελευθερωθεί η Ελλάδα.

Η Δημοκρατία, είναι το πολίτευμα στο οποίο η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντά του. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών, στην Άμεση Δημοκρατία, ή κάποιων αντιπροσώπων τους, στην Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία.

Επιμέρους σκοποί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι επιμέρους σκοποί του Οργανισμού είναι:

  1. Η Προώθηση και Υποστήριξη των Προσφορών[3][4][5][6] του Αρτέμη Σώρρα[7], που έχουν σκοπό την εξάλειψη του Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, καθώς και τη χάραξη και διαμόρφωση σταθερής αναπτυξιακής πολιτικής του Ελληνικού Έθνους, βασιζόμενο πάντοτε στα Πανάρχαια Ελληνικά Αξιακά Συστήματα.
  2. Η διερεύνηση των δεδομένων, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί κατά την εξελικτική πορεία της οικονομικο-πολιτικο-κοινωνικής κρίσης στην Ελληνική κοινωνία, με σκοπό να στοιχειοθετηθεί το ιστορικό με αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα αποδεικτικά ντοκουμέντα.
  3. Η διά νομίμων μέσων αξιολόγηση, απαίτηση και προώθηση λογιστικού ελέγχου του συνολικού χρέους του Ελληνικού Κράτους, από συμβούλιο ειδικών επιστημόνων και νομικών.
  4. Να υποστηριχθεί ο έλεγχος και να γίνει καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, οι οποίες κρίνονται ως παράνομες, άκυρες και ως αντίθετες του αρχικού σκοπού τους.
  5. Να προωθηθούν μελέτες και διαθρωτικές κινήσεις που θα αποσκοπούν στην εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της χώρας και τη συνταγματική θεσμοθέτηση ισοσκελών κρατικών προϋπολογισμών.
  6. Να στοιχειοθετηθούν και να καταγγελθούν όλες οι κυβερνητικές πράξεις, που αντίκεινται στο Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος.
  7. Να καταγγελθούν και να προωθηθεί η κατάργηση των όποιων παραχωρήσεων και συμβάσεων έχουν υλοποιηθεί, που αφορούν την ακίνητη περιουσία, τις υποδομές και το εταιρικό χαρτοφυλάκιο, τα οποία εκχωρήθηκαν προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), στο οποίο έχει εκχωρηθεί η διαχείριση, βάσει των μελετών και των προβλέψεων των Μεσοπρόθεσμων Πλαισίων Δημοσιονομικής Στρατηγικής όπως αυτές έχουν επιβληθεί από τους δανειστές της χώρας. Να προωθηθεί η κατάργηση των παραχωρήσεων και των συμβάσεων αυτών και να απαιτηθεί η ακύρωση όλων των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί, προς όλες τις κατευθύνσεις κατά την παράνομη λειτουργία του Ταμείου.
  8. Να προωθηθεί, η αξιολόγηση φυσικών ή νομικών προσώπων και οργανισμών που ασκούν εξουσία στον χώρο της πολιτικής, της διοίκησης και της οικονομίας της χώρας.
  9. Να απαιτηθεί η μη αναγνώριση και να προωθηθεί η άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
  10. Να απαιτηθεί η τιμωρία των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και η δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
  11. Να προωθηθεί και να απαιτηθεί η υποχρεωτική απόδοση λογοδοσίας των ασκούντων δημόσια πολιτική εξουσία και διαχείριση δημόσιου χρήματος, κατά το πέρας των καθηκόντων τους, θέτοντας ως εχέγγυα όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, μέχρι την αποδοχή της λογοδοσίας.
  12. Να απαιτηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» επί της κινητής και ακίνητης περιουσίας, σε όλους τους διατελέσαντες Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Βουλευτές, Γενικούς Γραμματείς και Διοικητές Οργανισμών, από το 1974 και εντεύθεν. Μέχρι δε, την ολοκλήρωση του ελέγχου και την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης, σε περίπτωση δικαστικής εμπλοκής, να ζητηθεί η προσωρινή δέσμευση των εμπλεκομένων ακίνητων και κινητών περιουσιακών τους στοιχείων.
  13. Να ζητηθεί η διεξαγωγή έρευνας προς κάθε κατεύθυνση, από το 1974 και εντεύθεν, για την αναζήτηση και καταλογισμό διοικητικών, αστικών ή ποινικών ―ακόμη και όσων έχουν παραγραφεί― ευθυνών, για την χρεοκοπία της Ελλάδος, με παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που θα κριθούν ένοχοι.
  14. Να δηλωθεί η μη αναγνώριση, και να καταγγελθεί και να απαιτηθεί η άμεση αποχώρηση από κάθε διεθνή σύμβαση που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απάνθρωπο Ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Να ζητηθεί ο αυστηρός έλεγχος των συνοριακών εισόδων της χώρας.
  15. Να προωθηθεί η αξιολόγηση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, όπως αυτό εννοείται, όσον αφορά την εδαφική ακεραιτότητα και κυριαρχία, την Eθνική ανεξαρτησία και την αυστηρή προστασία των ζωτικών και κυριαρχικών συμφερόντων της χώρας.
  16. Να προωθηθεί για να διασφαλιστεί και να περιφρουρηθεί ο διαχρονικός πολιτισμός των Ελλήνων απανταχού της Γαίας και να προωθηθεί η ηγετική θέση της Ελλάδος, την οποία μπορεί να ενδυναμώσουν και οι Έλληνες της διασποράς, στους τομείς της Επιστήμης, της Παιδείας, της Οικονομίας, της Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας.
  17. Να απαιτηθούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα απανταχού της Γαίας, όπου υπάρχει Ελληνικό πολιτισμικό στοιχείο, Ελληνική κληρονομιά, αρχαίος Ναός, Ελληνικά μνημεία, αρχαία γραμματεία, αρχαίες γραφές, πρωτότυπα κείμενα, Ελληνικά σύμβολα και εν γένει οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει, που ανήκει στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και είναι Κληρονομιά ΜΟΝΟΝ των Αυτοχθόνων Ελλήνων.
  18. Να προωθηθεί και να υποστηριχτεί η Αληθινή ιστορία των Ελλήνων, των Επιστημών, του Ελληνικού Πολιτισμού και να διεκδικηθεί η αλήθεια, με όλες τις δυνάμεις και τα νόμιμα μέσα, για να τιμωρηθεί και να καταδικαστεί, οιοσδήποτε υπεύθυνος ο οποίος δολίως διαστρέβλωσε όλα τα παραπάνω και υπονόμευσε έτσι τον Ελληνισμό, την Ελληνικότητα και την Ελληνική Δημιουργία, παγκοσμίως.
  19. Να μελετηθεί, να αξιολογηθεί ενδελεχώς και να εκπονηθεί σχέδιο ανάπτυξης της Ελλάδος προς όφελος όλων των Ελλήνων, για την δημιουργία πρωτογενούς και δευτερογενούς εθνικού προϊόντος. Να δομηθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας τα οικονομικά εργαλεία που δύνανται να προσφερθούν προς τη δημιουργία της πιστωτικής διευκόλυνσης για την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων, χρησιμοποιώντας όλες τις πρώτες ύλες που διαθέτει η Ελληνική Γη, όπως ο αέρας, η γη, η επιστήμη, ο ήλιος, η θάλασσα και η ιστορία. Αξιοποίηση και προώθηση όλων των πλεονεκτημάτων των καλλιεργειών, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, της εμπορικής ναυτιλίας, της τουριστικής βιομηχανίας, της οικοτεχνίας, βιοτεχνίας και βιομηχανίας, των πλουτοπαραγωγικών πηγών, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημονικών ερευνών.
  20. Να διεκδικηθεί η επαναφορά των κοινωνικών και εργασιακών απολαβών και η άμεση επιστροφή τους σε επίπεδα που να επιτρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών.
  21. Να στοιχειοθετηθεί, να καταγγελθεί και να απαιτηθεί η άμεση κατάργηση των φόρων της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας. Η φορολόγηση των πολιτών θα πρέπει να γίνεται επί τη βάσει των πραγματικών εμπορικών και επιχειρηματικών εσόδων και εξόδων τους και με αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος να επιτυγχάνονται επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης. Πλήρης κατάργηση των έμμεσων φόρων, π.χ., ΦΠΑ, σε είδη πρώτης ανάγκης και σημαντική μείωση των υπολοίπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτών των ειδών πολυτελείας.
  22. Να επιδιωχθεί ο επαναπροσδιορισμός της Ελληνικής παιδείας και η συστηματικότερη μελέτη της Ελληνικής γλώσσας διαχρονικώς, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Να επιδιωχθεί η δωρεάν υψηλών προδιαγραφών Παιδεία, με εκσυγχρονισμό και αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος. Έμφαση στη δημιουργική διδαχή της κλασικής Ελληνικής παιδείας και γλώσσας, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ευσυνείδητων, ελεύθερων, αδέσμευτων και με κριτική σκέψη πολιτών.
  23. Η άμεση επιδίωξη της επαναφοράς του κράτους πρόνοιας για παροχή δωρεάν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών υγείας εκ μέρους της πολιτείας προς τους πολίτες της.
  24. Η επιδίωξη περιορισμού της βουλευτικής θητείας σε δύο τετραετίες και επιλογή Υπουργών αμιγώς εξωκοινοβουλευτικών.
  25. Η επιδίωξη αντικατάστασης της κεντρικής τραπέζης της Ελλάδος με μία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας.
  26. Η επιδίωξη δημιουργίας βασικών ομάδων πολιτών σε επίπεδο Δήμων για την προώθηση του σκοπού ίδρυσης.
  27. Η επιδίωξη πραγματοποίησης της Ελληνικής Συνέλευσης για τη Συλλογική και Δημοκρατική λήψη αποφάσεων δράσης.

Δομή του Οργανισμού[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βασικές αρχές του Οργανισμού, είναι η Αξιοκρατία και η Δημοκρατία. Τα όργανα που διευθύνουν και διαχειρίζονται τις υποθέσεις του Οργανισμού, είναι:

  1. Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ), που αποτελείται από Δώδεκα (12) Μέλη.
  2. Η Προεδρεύουσα Αρχή που αποτελείται από Τρία (3) Μέλη (Μέλη από το ΔΣ).
  3. Η Ελεγκτική Επιτροπή της οποίας τα μέλη είναι Τρία (3) Μέλη.

Δράσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Α. Συντονίζει και ελέγχει τους κατά τόπους Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ[8] που ιδρύονται σε κάθε Καποδιστριακό Δήμο από τους πολίτες της περιοχής.

Β. Ενημέρωση των πολιτών για τις περιουσίες στις οποίες είναι δικαιούχοι όλοι οι Έλληνες και πιο συγκεκριμένα:

  • Ενημέρωση για τα 600 δις δολάρια που κατατέθηκαν[9] από τον Αρτέμη Σώρρα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία (η οποία περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες).
  • Ενημέρωση για τα κληρονομικά κεφάλαια[10] των Ελλήνων στα Παγκόσμια Ταμεία.

Γ. Ενημέρωση των πολιτών για την δυνατότητα αποπληρωμής[11] όλων των οικονομικών οφειλών τους προς την εφορία, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, την Δ.Ε.Η., τους κατά τόπους οργανισμούς ύδρευσης, μέσω των δύο παραπάνω περιουσιών στις οποίες είναι δικαιούχοι όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Δ. Ενημέρωση των πολιτών και των Δημοτικών Αρχών για το πρόγραμμα που έχει εγκριθεί για την ανάπτυξη όλων των Καλλικρατικών Δήμων,[12] ύψους δύο τρισεκατομμυρίων τριακοσίων δισεκατομμυρίων (2.300.000.000.000) ευρώ, από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Ε. Νομικές ενέργειες ενάντια σε αντισυνταγματικές[13] ενέργειες της πολιτείας.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κατάλογος δήμων και κοινοτήτων Ελλάδας (πρόγραμμα Καποδίστριας)

Πρόγραμμα «Καλλικράτης»

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Αστικός Κώδικας». www.ministryofjustice.gr. 
  2. «Τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα (12 Αξίες, 18 Αρχές, 3 Νόμοι)». e-sy.gr. 
  3. «Κατάθεση 600 δις υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας». 600dis.oramaellas.gr. 
  4. «Δόμηση χρηματοδότησης υλοποίησης έργων στους Δήμους ύψους 2,3 τρις». dimoi.oramaellas.gr. 
  5. «Οι μετοχές της Τράπεζας Ανατολής». trapeza-anatolis.oramaellas.gr. 
  6. «Η προσφορά εξαγοράς μετοχών του Τ.Χ.Σ.». txs.oramaellas.gr. 
  7. «Η πορεία του Αρτέμη Σώρρα». www.artemis-sorras.gr. 
  8. «Κατάλογος Οργανισμών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Ελλάδα την Κύπρο και όπου γης Ελληνισμός». e-sy.gr. 
  9. «Απόφαση δικαστηρίου για 600 δις - "Αποδείχτηκε ότι υπάρχουν και είναι κατατεθιμένα 600 δις"». 600dis.oramaellas.gr. 
  10. «Τα κληρονομικά κεφάλαια των Ελλήνων στα Παγκόσμια Ταμεία». dimoi.oramaellas.gr. 
  11. «Εντολές πολιτών για πληρωμή οφειλών, που κατατίθονται εξωδίκως στις διάφορες υπηρεσίες». e-sy.gr. 
  12. «Πρόγραμμα ανάπτυξης Δήμων». e-sy.gr. 
  13. «Σύνταγμα της Ελλάδος». www.hellenicparliament.gr. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ "Κεντρικός Οργανισμός"