Συζήτηση χρήστη:Sambalis

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Sambalis, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:54, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Καλή σας ημέρα. Η συνεισφορά σας είναι ευπρόσδεκτη. Η σήμανση για επιμέλεια έγινε για να μπουν εσωτειρικοί σύνδεσμοι στο άρθρο και να μορφοποιηθεί κατάλληλα.

Θα ήταν επίσης χρήσιμο να παραθέσετε κάποιες πηγές (βιβλιογραφία) ώστε να μπορεί να γίνει μία επαλήθευση του άρθρου από οποιονδήποτε χρήστη.

Θα ρίξω κι εγώ κάποια στιγμή σήμερα μια ματιά στο άρθρο σχετικά με το θέμα της επιμέλειας.

Αφαίρεσα επίσης το σύνδεμο προς το ιστολόγιο, καθώς στη βικιπαίδεια δεν επιτρέπεται να παραπέμπουμε σε ιστολόγια καθώς και σε σελίδες στις οποίες απιτείται εγγραφή.

Και κάτι τυπικό. Επειδή τα κείμενα σας υπάρχουν και στην ιστοσελίδα σας είναι πιθανόν κάποιος χρήστης να μη γνωρίζει ότι έχουν δοθεί με την άδεια σας και να τα σημάνει για διαγραφή νομίζοντας ότι δεσμεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Για να αποφευχθεί αυτό θα ήταν καλό να σταλει email στο info-el@wikipedia.org με τη δήλωση ότι επιτρέπεται η χρήση των κειμένων στη Βικιπαίδεια σύμφωνα με την άδεια GFDL (δηλαδή ελεύθερη τροποποίηση και χρήση κειμένου και εικόνων για κάθε σκοπό, αρκεί το υλικό να παραμένει κάτω από την ίδια άδεια, να αναφέρονται οι συνεισφέροντες και να συνοδεύονται το κείμενο και οι φωτογραφίες από το κείμενο της άδειας.

Καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 13:08, 20 Ιανουαρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)