Συζήτηση προτύπου:Παναθηναϊκός Α.Ο. Πρωταθλητής Ευρώπης μπάσκετ 2001-02

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Παίκτης που λείπει[επεξεργασία κώδικα]

Στην ομάδα αυτή βρισκόταν σύμφωνα με την ιστοσελίδα του και ο Γιάννης Γιαννούλης... Atlantia 22:26, 7 Αυγούστου 2010 (UTC)[απάντηση]

Ο Γιάννης Γιαννούλης ανήκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού την περίοδο 2001-02. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σύμφωνα με το αρχείο του ΕΣΑΚΕ, αγωνίστηκε στους 20 από τους 26 αγώνες της ομάδας. Δεν μετείχε στο final four της Ευρωλίγκα, καθώς έπρεπε να δηλωθούν 12 παίκτες και κάποιοι έπρεπε να κοπούν. (Μαζί με τον Γιαννούλη κόπηκαν ο Μάκης Θέος και ο Μιχάλης Σβορώνος).

Οι παίκτες που αναφέρονται στο πρότυπο, ήταν οι 12 που δηλώθηκαν στο final four της Μπολόνια με τους αριθμούς στη φανέλα που πάντως ήταν διαφορετικοί για κάποιους, σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα διορθώσω τον πίνακα τοποθετώντας την πλήρη δωδεκάδα, αν και κατά τη γνώμη μου πρωταθλητές Ευρώπης θεωρούνται όλοι οι παίκτες του ρόστερ (συνεπώς και ο Γιαννούλης), δεδομένου ότι η Ευρωλίγκα δεν είναι μόνο το final four, αλλά μία σειρά αγώνων με προκριματικούς αγώνες από το ξεκίνημα της σαιζόν. Dimitrisss 23:01, 7 Αυγούστου 2010 (UTC)