Συζήτηση:Χολαργός

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Επιχείρηση Αττική Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αττική», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης των θεμάτων που αφορούν την Αττική από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


  • 1. Η ενότητα "Οικονομικά στοιχεία" μοιάζει με διαφημιστικό έντυπο μεσιτικού γραφείου. Δεν τη σβήνω αλλά είμαι της γνώμης πως δεν έχει σχέση με την εγκυκλοπαίδεια.
  • 2. Χρησιμοποιούνται περίεργα και πολύ βαριά φορμαρίσματα στις εικόνες, το infobox (μη τυποποιημένο) και τους πίνακες.
  • 3. Αν και διόρθωσα κάποια από αυτά, εξακολουθεί να υπάρχει ένα κάποιο πρόβλημα ουδετερότητας καθώς μερικά σημεία του άρθρου μοιάζουν εγκωμιαστικά (αλλά μήπως πόσα ανάλογα άρθρα της βικιπαίδειας αποφεύγουν αυτό το ατόπημα;). Δεν είναι πάντως τόσα πολλά για να αξίζει να μπει προειδοποίηση ουδετερότητας.

--Dipa1965 05:31, 10 Ιουνίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Νομίζω ότι πρέπει να αφαιρεθεί ο πίνακας με τις αντικειμενικές αξίες. Δεν προσφέρει τίποτα σε μια εγκυκλοπαίδεια και μοιάζει όντως ως διαφημιστικό μεσιτικών γραφείων. --Ttzavaras 11:34, 10 Οκτωβρίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Έσβησα τη σχετική παράγραφο γιατί δεν στηρίζεται πουθενά. Απλά υπάρχει σε διάφορες ελληνικές προσωπικές και σχολικές σελίδες.--Dipa1965 13:37, 29 Ιουλίου 2009 (UTC)[απάντηση]