Συζήτηση:Χαριλάου

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Thesswiki Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Thesswiki», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Σχόλιο 13-3-2018[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Αναφέρεται ότι η περιοχή Χαριλάου αποτελεί την Ε' δημοτική κοινότητα Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι λάθος καθώς αποτελεί μόνο ένα μέρος αυτής (η Ε' ΔΔ είναι η μεγαλύτερη της πόλης και καλύπτει τεράστια έκταση). Επίσης, οι συνοικίες της περιοχής Χαριλάου όπως αναφέρονται είναι ίσως αποκύημα της φαντασίας του συγγραφέα του λήμματος (ίσως πάλι και όχι).

Καθώς δεν μπορώ να παράσχω παραπομπές για τα παραπάνω, απευθύνω πρόσκληση σε όποιον έχει την δυνατότητα να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις. Αναφορά: Γιάννης 2A02:C7D:2A2C:C300:1C61:2550:4B0C:E7F8 22:18, 13 Μαρτίου 2018 (UTC)[απάντηση]

Αφαιρέθηκε η δημοτική κοινότητα (δεν υπάρχει), και οι συνοικίες γιατί δεν έχει πηγές. Αλλαγή αναφοράς σε "έγινε". Wolfymoza (συζήτηση) 11:17, 22 Μαρτίου 2018 (UTC)[απάντηση]