Συζήτηση:Τζορτζ Μπέρναρντ Σω

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.

Εκ μεταφοράς από την Αγορά:

διαφωνώ για τον χωρισμό των γονιών του Μπέρναρντ.Ο δάσκαλος της μητέρας του Βάνταλερ Λη,όταν έμεινε μόνος στον κόσμο θεωρήθηκε φυσικό τότε να κατοικήσει στο πατρικό του Μπέρναρντ,με την οικογένεια Σω.Το 1872 όλη η οικογένεια βρέθηκε στο Λονδίνο.matounix-για Μπέρναρντ Σω — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη matounix (συζήτησησυνεισφορά) .

--Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 07:00, 31 Οκτωβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Έκανα μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο και παρότι βρήκα πηγή που επιβεβαιώνει ότι για κάποιο διάστημα ο Λη έμενε με την οικογένεια Σω, όλες οι πηγές[1][2][3] συμφωνούν ότι το 1872 η Ελίζαμπεθ με τις δύο κόρες της και τον Λη μετακόμισαν στο Λονδίνο αφήνοντας τον Μπέρναρντ και τον πατέρα του στο Δουβλίνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μπέρναρντ τους ακολούθησε στο Λονδίνο το 1876, χωρίς όμως τον πατέρα του. Δεν βλέπω λοιπόν κάτι λάθος στην τρέχουσα μορφή του άρθρου, εκτός ίσως της παράλειψης του γεγονότος της συμβίωσης με τον Λη. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 09:03, 31 Οκτωβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [4]. --Gerakibot 14:38, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)[απάντηση]