Συζήτηση:Σπήλαιο Ευριπίδη στη Σαλαμίνα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

μη εγκυκλοπαιδικό*Αλέξανδρος 17:01, 18 Αυγούστου 2008 (UTC)[απάντηση]


Και βέβαια είναι, με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα έβλεπες ότι είναι αρχαιολογικός χώρος και οι ανασκαφές συνεχίζονται ακόμα. Παρακαλώ μην κρίνουμε με ελαφρά την καρδία χωρις έρευνα. --✻tony esopi λέγε 19:54, 18 Αυγούστου 2008 (UTC)[απάντηση]

  • "Το συγκεκριμένο σπήλαιο όμως είναι και άμεσα συνδεδεμένο με όντα που προέρχονται από το εσωτερικό της γης και γενικά με το όλο θέμα της κούφιας γης"
  • "Παραπάνω ανέφερα ότι οι άνθρωποι-φίδια ανέβαιναν στην επιφάνεια για να κυβερνήσουν και να διδάξουν. Έδιναν δηλαδή τα φώτα και τις γνώσεις τους προκειμένου να καταφέρει ο άνθρωπος της επιφάνειας να αναπτύξει πολιτισμό και να προχωρήσει μπροστά ηθικά και τεχνολογικά ανεβάζοντας το επίπεδο διαβίωσής του. Παρόμοιο γεγονός περιγράφεται και στον πολιτισμό των Βαβυλωνίων όπου ένα πλάσμα μισός άνθρωπος και μισός ψάρι, ο Oannes, αναδύθηκε από την θάλασσα και έμαθε στους ανθρώπους το πολιτισμό.!" *Αλέξανδρος 19:57, 18 Αυγούστου 2008 (UTC)[απάντηση]

Πόσο εγκυκλοπαιδικά είναι αυτά;*Αλέξανδρος 19:57, 18 Αυγούστου 2008 (UTC)[απάντηση]

Υπάρχουν αμέτρητα σπήλαια στην Ελληνική γη που είναι σφραγισμένα με σταυρούς και αναθέματα για να κρατούν τα δαιμόνια όπως λένε στο εσωτερικό της γης. Όχι όμως σε αυτό το σπήλαιο στη Σαλαμίνα. Ούτε υπάρχουν αναφορές του παρελθόντος για ΄΄επιθέσεις δαιμονικών όντων΄΄ που έβγαιναν από τη σπηλιά του Ευριπίδη. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το σπήλαιο αυτό είναι μια πύλη προς τον αλλόκοσμο ή τα ενδότερα του εσωτερικού της γης (πάντα κατά τη δική μου άποψη) και ότι ο Ευριπίδης διάλεξε αυτό τον τόπο γιατί το ήξερε αυτό.

Το όλο κείμενο είναι απαράδεκτο.

Ένας τέτοιος χώρος πιστεύω ότι είναι και το σπήλαιο Ευριπίδη στη Σαλαμίνα. Παραπάνω ανέφερα ότι αν παραμείνεις πολύ ώρα μέσα στο πηχτό σκοτάδι νιώθεις ότι θα χάσεις την υλική σου υπόσταση. Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει την θεωρία μου.!

Σε γενικές γραμμές θέλω να πω ότι σπήλαια που σχετίζονται με το θέμα της κούφιας γης, όπως το σπήλαιο Ευριπίδη, είναι δυνατό εξ αιτίας του παρελθόντος τους και της ενέργειάς τους, να έχουν την ιδιότητα να λειτουργήσουν σαν προθάλαμοι για την επαφή με το εσωτερικό της γης σύμφωνα με τη θεωρία μου.

Επίσης είναι πρωτότυπη έρευνα, αφού συχνά αναφέρεται έντονα ή γνώμη, η άποψη και η ερμήνευση του συγγραφέα.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχουν δίοδοι προς το εσωτερικό της γης όπου μπορεί κάποιος να εισέλθει ή εξέλθει με το υλικό του σώμα. Εντάξει, και εγώ το πιστεύω αυτό. Όμως υπάρχει και άλλος τρόπος να κατέβεις στο εσωτερικό της γης και με αυτόν τον τρόπο το υλικό σώμα είναι περιττό. Μπορείς να κάνεις δηλαδή αυτό το ταξίδι με το αστρικό σου σώμα . Για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις. Πρέπει να είσαι είτε μύστης, είτε να ετοιμαστείς από μύστες για αυτό σου το ταξίδι. Όπως δηλαδή έκαναν οι ιερείς στο Τροφώνειο Άντρο. Επίσης πρέπει να προστατέψεις το υλικό σου σώμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου. Κάποια σπήλαια προσφέρονται για αυτό το σκοπό. Λειτουργούν σαν προθάλαμοι.

--Μυρμηγκάκι 06:55, 19 Αυγούστου 2008 (UTC)[απάντηση]

Μάλλον σε λάθος Διαδικτυακό τόπο επέλεξα να αναρτήσω το άρθρο μου. Ο όρος ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια με μπέρδεψε. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kyhreas (συζήτησησυνεισφορά) 10:45, 19 Αυγούστου 2008).

Δεν ήθελα να σε απογοητεύσω. Απλά δες εδώ και εδώ. --Μυρμηγκάκι 10:27, 19 Αυγούστου 2008 (UTC)[απάντηση]