Συζήτηση:Οικονομία της Κύπρου

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Τα στοιχεία που βρίσκονται στην αρχική έκδοση του παρόντος άρθρου (εδώ) προήλθαν από το site http://www.centralbank.gov.cy. Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου δεν έχει καμία ευθύνη για μετέπειτα εκδόσεις του παρόντος άρθρου.



Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (από το site http://www.centralbank.gov.cy)

Εκτός όπου ρητά αναφέρεται ότι λογότυπο ή πνευματική ιδιοκτησία ανήκει σε τρίτο, η πνευματική ιδιοκτησία για το σύνολο του παρόντος Δικτυακού τόπου ανήκει στην Κ.Τ.Κ.

Με την επιφύλαξη των πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα τις πληροφορίες που λαμβάνουν απευθείας από το Δικτυακό τόπο της Κ.Τ.Κ υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Η αναπαραγωγή των πληροφοριών, εκτός αν αυτή ρητά περιορίζεται, πρέπει να γίνεται με ακρίβεια και να αναφέρεται ως πηγή προέλευσής τους ή Κ.Τ.Κ.
  2. Εφόσον οι πληροφορίες ενσωματώνονται σε έντυπα προς πώληση, το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που προβαίνει στην έκδοσή τους πρέπει να ενημερώνει τους αγοραστές, πριν την καταβολή οποιασδήποτε συνδρομής ή αντιτίμου, ότι μπορούν να τις αποκτήσουν από το δικτυακό χώρο της Κ.Τ.Κ χωρίς χρέωση.
  3. Εφόσον ο χρήστης τροποποιεί τις πληροφορίες, τούτο θα πρέπει να αναφέρεται ρητά.
  4. Όταν πραγματοποιείται σύνδεση με το Δικτυακό τόπο της Κ.Τ.Κ για επιχειρηματικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς, ο Δικτυακός τόπος της Κ.Τ.Κ πρέπει να ανοίγει σε ξεχωριστό παράθυρο.

Το αρθρο ειναι γεματο λαθη (ο ρυθμος αυξησης του ΑΕΠ δεν αυξανεται κατα 3%!) και λαθακια, θα του ριξω μια επιμελεια. --Σωτηρης 11:21, 13 Νοεμβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Αυτό είναι άρθρο πολιτικού όχι μιας οργανωμένης και αντικειμενικής εγκυκλοπαίδειας που στοχεύει στην κατανοήσει και καταγραφεί της αλήθειας