Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση:Μιχάλης Γριβέας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

ΕΝΣΤΑΣΗ κατά της διαγραφής του λήμματος «Μιχάλης Γριβέας»

Ο Μιχάλης Γριβέας είναι καταξιωμένος, σύγχρονος, Έλληνας συγγραφέας. ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ, Μιχάλης Γριβέας., μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Π.Ε.Λ. , Μιχάλης Γριβέας.. Θεωρώ ότι πληροί τα απαιτούμενα εχέγγυα Εγκυκλοπαιδικότητας της «Βικιπαίδεια». Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Βικιπαίδεια γίνονται δεκτά λήμματα για συγγραφείς που καλύπτουν έστω ένα από 4 κριτήρια. Ο Μιχάλης Γριβέας καλύπτει πλήρως τα 2 από αυτά: Α) Πολλά έργα του έχουν βραβευθεί από επίσημους λογοτεχνικούς φορείς όπως από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. 35ος διαγωνισμός Π.Ε.Λ. 2016., την Unesco 7ος διαγωνισμός Unesco 2018. και άλλους όπως Γ' διαγωνισμός Bonsaistories. 2016.. Β) Διαθέτει πολλές ευμενείς κριτικές λογοτεχνικών περιοδικών ή δικτυακών τόπων που ασχολούνται επιμελώς με το αντικείμενο της λογοτεχνίας όπως Της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Η Εφημερίδα των Συντακτών, Γιάννα Ασημακοπούλου, 2022.. Του FRACTAL Fractal, Χρύσα Νικολάκη, 2022,Fractal, Γιάννης Φιλιππάκης, 2023., Fractal, Φιλοκτήτης Διακομανώλης, 2017., Fractal, Κωνσταντίνος, Κορίδης, 2015.. Και άλλων φορέων όπως: Koukidaki, Τζένη Κουκίδου, 2019., Φίλοι της Λογοτεχνίας, Κλειώ Τσαλαπάτη, 2017., Uomo Universalis, Δημήτηρης Κωστελέτος, 2021. και αρκετοί άλλοι.

Επίσης θέλω να σημειώσω ότι οι παρατηρήσεις στην προμετωπίδα του λήμματος (Εγκυκλοπαιδικότητα κλπ) αναρτήθηκαν μόλις την 1η μέρα της δημιουργίας του στο οποίο, λόγω απειρίας, είχα κάποιες αστοχίες μορφοποίησης. Μετά από λίγες μέρες όμως το κείμενο του λήμματος έχει μορφοποιηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές, τους κανόνες της αναγνωσιμότητας και της απόδειξης του αληθούς σε κάθε πληροφορία του (30 παραπομπές σε lings κλπ).

Τέλος προς υποβοήθησή σας αναφέρω ενδεικτικά τα λήμματα ορισμένων σύγχρονων συγγραφέων τα οποία θεωρώ ότι δεν περιέχουν περισσότερα τεκμήρια Εγκυκλοπαιδικότητας από αυτό του Μιχάλη Γριβέα. "Τέσυ Μπάιλα" , "Δημήτρης Σωτάκης" , "Ντίνα Παπαιωάννου" , "Στέφανος Δάνδολος" κ.α.

Κατόπιν τούτων σας παρακαλώ να επανεξετάσετε το θέμα και να άρετε την άδικη διαγραφή του λήμματος.

Με εκτίμηση Μανίνα Μπαζαίου