Συζήτηση:Μάρθα Καραγιάννη

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Κινηματογράφος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Επιχείρησης Κινηματογράφος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση και κάλυψη λημμάτων του κινηματογράφου από τη Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στην Επιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.



Η Μάρθα Καραγιάννη έχει γεννηθεί το 1939, σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του μακαρίτη Θόδωρου Έξαρχου, τα στοιχεία της οποίας προέρχονται από τα μητρώα του ΣΕΗ. Η παραπομπή για τη χρονολογία γέννησής της, δεν είναι απόλυτα σωστή. Άρα λοιπόν, τα στοιχεία της εγκυκλοπαίδειας του Έξαρχου, είναι και πιο σωστά, αν και ο ίδιος αναφέρει μέσα σε αυτή, ότι πολλοί ηθοποιοί έκρυβαν ή πρόσθεταν χρόνια στην πραγματική τους ηλικία και συνεπώς υπάρχουν αρκετές λανθανσμένες χρονολογίες γέννησης στα μητρώα του ΣΕΗ. Όμως, η εγκυκλοπαίδεια αυτή παρουσιάζει πραγματικά δεδομένα και καλό είναι να την εμπιστεύονται όλοι όσοι γράφουν εδώ τις βιογραφίες ελλήνων ηθοποιών. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 178.128.37.227 (συζήτησησυνεισφορά) .

Προσωπική ζωή[επεξεργασία κώδικα]

Ίσως έχει ενδιαφέρον να γραφεί ότι ο γάμος με τον Στεφανάκο δεν κράτησε ούτε δύο χρόνια και ότι σημαδεύτηκε από τη μόνη της εγκυμοσύνη που οδήγησε σε πρόωρο τοκετό και τελικά την κατάληξη του μωρού, πράγμα πουτην σημάδεψε ψυχολογικά, όπως η ίδια δήλωσε και που τελικά διέλυσε και το γάμο τους. Επίσης αξίζει να μνημονευτεί η μόνη μακροχρόνια σχέση της ζωής της, όταν για 12 χρόνια (νομίζω 1977-89, αλλά δεν είμαι σίγουρος, ίσως να ήταν 1975-87) έστω και χωρίς γάμο είχε σχέση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. --MedMan (συζήτηση) 15:58, 14 Ιουλίου 2016 (UTC)[απάντηση]