Συζήτηση:Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Thesswiki Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Thesswiki», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.
News Το παρόν λήμμα, ή μέρος αυτού, έχει αναδημοσιευθεί.

Δεν έγινε σεβαστή η άδεια χρήσης Η χρήση έγινε σε: E-ME BLOGS (Μάιος 2021). "ΚΈΝΤΡΟ ΔΙΆΔΟΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΊΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΝΟΗΣΙΣ".

ΔώραΣτρουμπούκη σχετικά με το https://copyvios.toolforge.org/?lang=el&project=wikipedia&title=Κέντρο+Διάδοσης+Επιστημών+και+Μουσείο+Τεχνολογίας+ΝΟΗΣΙΣ&oldid=&action=search&use_engine=1&use_links=1&turnitin=0 σε ότι αφορά την ομοιότητα των κειμένων, τα κείμενα είναι πράγματι παρόμοια, αλλά από την αντίστροφη κατεύθυνση, το σχολείο δηλαδή έχει αντιγράψει την εδώ σελίδα, και όχι η εδώ σελίδα το σχολείο. Πρόσεξε την ημερομηνία στο https://blogs.e-me.edu.gr/hive-10dim-neapolis-St2/author/a572532/ (24/05/2021) και πρόσεξε την ημερομηνία δημιουργίας του λήμματος εδώ (27/06/2020). Έτσι, νομίζω πως η σήμανση θα πρέπει να αφαιρεθεί, το αφήνω σε εσένα.

Επιπλέον, σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται πως το περιεχόμενο έχει αντιγραφεί κάπου αλλού, γίνεται τοποθέτηση του προτύπου Πρότυπο:Αναδημοσιευμένο όπου περιγράφεται τι χρησιμοποιήθηκε που (παράδειγμα π.χ. στο Συζήτηση:Ελληνικό_χρηματιστηριακό_κραχ_του_1999)

gts 📝 17:00, 16 Απριλίου 2022 (UTC)[απάντηση]

ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις Δώρα Σ. 17:35, 16 Απριλίου 2022 (UTC)[απάντηση]