Συζήτηση:Θάνος Ολύμπιος/Κριτική λημμάτων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Θάνος Ολύμπιος[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση αφορά το λήμμα Θάνος Ολύμπιος (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

 Αγαπητέ cubic[*]star, ο Θάνος Ολύμπιος δεν έχει έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα ολοκληρωμένο album το Διάφανος Σταυρός που είναι σε μουσική του Μίμη Πλέσσα αλλά πριν από αυτό είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμα δεύτερο ολοκληρωμένο album το Διαδρομές https://open.spotify.com/album/37gCTTz91O4xqFJevx3tNp, επίσης έχει κυκλοφορήσει 5 ακόμα singles που είναι τα τελευταία τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου και τα οποία θα συμπεριληφθούν στοn τρίτο προσωπικό του δίσκο, επίσης συμμετέχει με ένα τραγούδι και στο άλμπουμ Αντιστεκόμαστε του Μανώλη Βελιτσιάνου. Συνολικά έχει δισκογραφήσει 26 τραγούδια μέχρι στιγμής τα οποία όλα υπάρχουν στις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες (youtube, spotify, apple music, itunes, google play, amazonmusic, deezer, tidal). https://open.spotify.com/artist/0oTNpO92hWlXr8TDGGpSJq  --Goodmusicgr (συζήτηση) 02:57, 13 Απριλίου 2020 (UTC)
 Αγαπητέ Ignoto, όσο για το πως τεκμηριώνεται ότι είναι συνθέτης... το προτελευταίο του single τραγούδι σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου με τίτλο Μυστική φωτιά είναι σε σύνθεση του Θάνου Ολύμπιου https://www.youtube.com/watch?v=JPXg2P3oW90. Τέλος μουσικολόγος ονομάζεται όποιος έχει πτυχίο μουσικολογίας και ο Θάνος Ολύμπιος είναι πτυχιούχος του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών https://www.lifo.gr/guide/music/9853. Goodmusicgr (συζήτηση) 02:57, 13 Απριλίου 2020 (UTC)[απάντηση]

--Goodmusicgr (συζήτηση) 02:57, 13 Απριλίου 2020 (UTC)[απάντηση]