Συζήτηση:Έσμα Ρετζέποβα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Σχόλιο για τα edit [1] από Μυρμηγκάκι.

Η Έσμα Ρετζέποβα μπορεί να γεννήθηκε στην τότε Γιουγκοσλαβία αλλά είναι σύγχρονη μουσικός, δεν έχει πεθάνει ακόμη (π.χ. αν είχε πεθάνει την εποχή που ήταν η Γιουγκοσλαβία θα λέγαμε ότι είναι Γιουγκοσλάβα μουσικός) είναι λογικό να λέμε ότι από την χώρα που λέγεται ΠΓΔΜ. Στην σελίδα της [2] γράφει Esma, a Gipsy from the city of Skopje, as she calls herself, raised by the late Stevo Teodosievski, revolving the world and broadening the acquaintance of Macedonia and Skopje, last year celebrated 40 years undeniably prolific work.

Αν θεωρείς ότι όποιος έχει γεννηθεί στην ΠΓΔΜ πριν το 1991 θα πρέπει να λέμε ότι είναι από τη Γιουγκοσλάβια και μόνο όποιος έχει γεννηθεί μετά το 1991 να λέμε ότι είναι από το την ΠΓΔΜ νομίζω ότι δεν μπορεί να σταθεί. Αν θες κάνε αναίρεση της αλλαγής. Αν θες γράψε όπως γράφει στο Αγγλικό ότι γεννήθηκε στην Γιουγκοσλαβία (σήμερα ΠΓΔΜ). Ggia 22:54, 23 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Ο Ggia έχει δίκιο. Για Κροάτες, Σλοβένους, Βόσνιους κλπ. καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές κλπ. όλοι αναφέρονται ως Κροάτες, Σλοβένοι, Βόσνιοι κλπ. και όχι Γιουγκοσλάβοι. Και είναι όλοι γεννημένοι πριν το 1991. Dimitrisss 23:51, 23 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)