Συζήτηση:Άγιος Χριστόφορος

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Εδώ στέκομαι στις αφηγήσεις από στόμα σε στόμα από τους μεγάλους όταν ήμουν μικρός και στην ξενάγηση πού έκανε ο Παπά-Ντίνος πριν γίνει παπάς
Διακρίνω μια μικρή σύγχυση περί των αρχών της ΒΠ. Άμα αφού έγινε παπάς ο παπα-Ντίνος το'γραψε και σε κανένα έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, ας παρατεθεί η πηγή.

θα θέλαμε να ξέρουμε ποιοί τις έφτιαξαν;
Και ο αναγνώστης της ΒΠ επίσης, εμάς ρωτάτε;--Αρχίδαμος 17:47, 28 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Παιδιά, όταν το άρθρο είναι ολοκληρωμένο, τότε περιττεύει νομίζω η διαδικασία και πρέπει να είμαστε λίγο γρήγοροι σε αυτά.

Αν κοτσάρουμε σε όλα τα λήμματα από ένα πρότυπο, σημαίνει ότι πρέπει να τα συζητήσουμε όλα; Η πολυεπεξεργασία επιτρέπει την επεξεργσία του λήμματος που δεν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιο για διαγραφή με την μορφή που έχει. Η υποψηφιότητα αφορά άλλο άρθρο, αυτό που ήταν πριν.

Papyrus 11:58, 29 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Συμφωνώ με τον Πάπυρους καλό είναι να είμαστε πιο ευέλικτοι αλλά και οι κανόνες κανόνες--Αγώνας Ρήξη Ανατροπή η Ιστορία γράφεται με Ανυπακοή 12:00, 29 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Ως ο χρήστης που ζήτησα τη διαγραφή, αποσύρω το αίτημά μου.--FocalPoint Συζήτηση 15:44, 29 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Τακτοποίηση[επεξεργασία κώδικα]

Έχει γίνει ένας μικρός χαμός με τις σελίδες περί Αγίου Χριστοφόρου. Τι πρέπει να γίνει:

  1. Δε μπορεί να έχουμε άρθρο με τίτλο «Άγιος Χριστόφορος (Άγιος)»!!! Μετονομασία λοιπόν σε «Άγιος Χριστόφορος» (και στην αγγλική Wikipedia είναι απλά Saint Christopher)
  2. Η παρούσα συζήτηση να φύγει από την αποσαφήνιση και να πάει στη συζήτηση για τον Άγιο Χριστόφορο (Συζήτηση:Άγιος Χριστόφορος).

--Αναστάσιος 21:32, 2 Οκτωβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Βιβλιογραφία για τον Άγιο Χριστόφορο ως Κυνοκέφαλο[επεξεργασία κώδικα]

Μπορεί να βρεθεί ενδεικτικά στο: Θεοχάρης Ε. Δετοράκης, Εισαγωγή στη σπουδή των αγιολογικών κειμένων (Πανεπιστημιακές παραδόσεις), Ρέθυμνο 1992, σελ. 83.--Enpatrais (συζήτηση) 21:41, 6 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)[απάντηση]