Πρότυπο:Πολλαπλά ζητήματα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [ανανέωση]

Η χρήση πολλών πλαισίων μηνυμάτων σε ένα άρθρο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από το περιεχόμενο και να το κάνει άσχημο στην εμφάνιση, όπως σε αυτό το παράδειγμα. Αυτό το πρότυπο προσθέτει ετικέτες σε άρθρα ή ενότητες για πολλά ζητήματα συντήρησης και στη συνέχεια εμφανίζει τις ειδοποιήσεις σε ένα μόνο πλαίσιο, ως εναλλακτική λύση στη χρήση πολλών πλαισίων που καταναλώνουν χώρο. Ακόμη βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο.

Χρήση[επεξεργασία κώδικα]

Μην χρησιμοποιείτε μόνο αυτό το πλαίσιο μηνύματος στο άρθρο ή την ενότητα. θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τουλάχιστον δύο άλλα κουτιά μηνυμάτων που περιέχονται μέσα σε αυτό.

Η σύνταξη για το πρότυπο είναι:

{{Πολλαπλά ζητήματα|ενότητα=|
{{Ζήτημα 1}}
{{Ζήτημα 2}}
{{Ζήτημα 3}}
...
}}

όπου Ζήτημα 1, Ζήτημα 2, Ζήτημα 3 κ.λπ. είναι ετικέτες σήμανσης λημμάτων, οι οποίες παίρνουν τις συνηθισμένες παραμέτρους τους, ενώ επίσης, μπορεί να είναι πρότυπα {{Ambox}}, τα οποία συνήθως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Κάθε ένα από αυτά τα πρότυπα θα πρέπει να τοποθετείται σε μεμονωμένες γραμμές, αλλά δεν πρέπει να διαχωρίζονται μεταξύ τους με κάθετη γραμμή ή παραμέτρους προτύπου, γιατί αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την απόκρυψη ορισμένων ή όλων των banner.