Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού
ΣκηνοθεσίαΝτέιμον Σαντοστεφάνο
ΠαραγωγήΣκοτ ΜακΑμπόι
ΣενάριοΡίτσαρντ Αμπέργκ
ΠρωταγωνιστέςΤζέρι Τρέινορ
Τζενέτ ΜακΚέρντι
Αμίρ Ταλάι
Τζάνετ Βάρνεϊ
Νικ Μπένσον
Ζαν-Λυκ Μπιλοντώ
ΜουσικήΑντάμ Κοέν
Λόρεν Γκολντ
Big Time Rush
Μιράντα Κόσγκροβ
Εταιρεία παραγωγήςPacific Bay Entertainment
ΔιανομήNickelodeon
Πρώτη προβολή12 μαρτίου 2011 (ΗΠΑ)
28 Δεκεμβρίου 2015 (Ελλάδα)
Διάρκεια88 λεπτά
Προέλευση ΗΠΑ
ΓλώσσαΑγγλικά

Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού (αγγλικά: Best Player) είναι αμερικανική κωμική τηλεοπτική ταινία, η οποία προβλήθηκε στις 12 Μαρτίου 2011. Στην Ελλάδα, η ταινία προβλήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2015. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέρι Τρέινορ και Τζενέτ ΜακΚέρντι.[1] Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 24 Οκτωβρίου 2009 στο Βανκούβερ του Καναδά[2] και τελείωσαν στις 18 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Πλοκή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο 30χρονος Κουίνσι (Τζέρι Τρέινορ) πρωταθλητής των video games και ζει με τους γονείς του. Το πρωί δουλεύει ως delivery boy και τα βράδια παίζει video games, στο υπόγειο του σπιτιού του. Όμως, οι γονείς του αποφασίζουν να πουλήσουν το σπίτι και θα πρέπει τώρα να βρει αλλού να ζήσει. Έτσι, αποφασίζει να συμμετάσχει σ' ένα διαγωνισμό ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού, που ονομάζεται Black Hole, ώστε να κερδίσει και με το χρηματικό έπαθλο να αγοράσει το δικό του σπίτι. Δυστυχώς γι' αυτόν, το παιχνίδι έχει έναν κορυφαίο παίκτη, μία έφηβη που ονομάζεται Κρις (Τζενέτ ΜακΚέρντι), και όταν Κουίνσι βλέπει ότι δεν μπορεί να τη νικήσει, βάζει μπροστά ένα σχέδιο, να την σαμποτάρει στην προσωπική της ζωή, ώστε να τη βγάλει από το παιχνίδι. Δεν γνωρίζει όμως ότι όλα αυτά θα αλλάξουν τις απόψεις του για τη ζωή, την αγάπη και το μέλλον του.

Ηθοποιοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «'iCarly' pals get own movie». nypost.com. Ανακτήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2017. 
  2. «Nick Preps New Original TV Movie». worldscreen.com. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 23 Οκτωβρίου 2009. Ανακτήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2017. CS1 maint: Unfit url (link)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]