Η Φωλιά με τις Τρελές

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Η Φωλιά με τις Τρελές
ΣκηνοθεσίαJozef Zachar[1] και Joseph Zacher[2]
ΠαραγωγήKarl Spiehs
ΣενάριοΚουρτ Νάχμαν
ΠρωταγωνιστέςΈντβιτζε Φένεκ, Σιγκχαρτ Ρουπ, Ραλφ Βόλτερ, Paul Esser[1], Ilse Peternell[1], Christine Schuberth[1], Χέλεν Βίτα[1], Ernst Stankovski[1], Barbara Capell[1], Ernst Waldbrunn[1] και Angelika Ott[1]
ΜουσικήGerhard Heinz
ΦωτογραφίαΚουρτ Γιούνεκ
ΜοντάζArnfried Heyne
Πρώτη προβολή1969
Διάρκεια84 λεπτά
ΠροέλευσηΓερμανία
ΓλώσσαΓερμανικά

Η ταινία με τίτλο Η Φωλιά με τις Τρελές, είναι παραγωγής Δυτικής Γερμανίας, έτους 1969 και κωμωδία (Πρωτότυπος Ιταλικός τίτλος: Desideri Voglie Pazze di Tre Insaziabili Ragazze).

Υπόθεση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ένας Συνταγματάρχης (Sieghardt Rupp) και ένας Κόμης (Ernst Stankovski) που κατοικούν σε αντίθετες πτέρυγες του ίδιου κάστρου, βάζουν ένα παράξενο στοίχημα: ποιος θα είναι ο πρώτος που θα ρίξει στο κρεβάτι μια από τις «παρθένες» υπηρέτριες. Ο νικητής θα γίνει και κάτοχος του κάστρου! Προκειμένου να επικεντρωθεί στον στόχο του αυτόν, ο Συνταγματάρχης αγνοεί την πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του (Edwige Fenech). Όμως αυτή δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Σύντομα βρίσκει έναν Υπολοχαγό που τραβάει την προσοχή της. Τελικά, η καπάτσα θεία των δύο υπηρετριών αναλαμβάνει δράση και επηρεάζει την έκβαση των πραγμάτων, προκειμένου να αποκαταστήσει τις ανιψιές της! Η εν λόγω ταινία γυρίστηκε παράλληλα με την ταινία Piacere di Donna, και περιλαμβάνονται πολλές κοινές σκηνές και στις δύο ταινίες. Εναλλακτικοί τίτλοι: Im Schloß der wilden Triebe, Alle Kätzchen naschen gern (Γερμανία), The Sweet Pussycats (Η.Π.Α.).

Συντελεστές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρωταγωνιστούν: Έντβιτζε Φένεκ, Sieghardt Rupp, Ernst Stankovski, Angelica Ott, Barbara Capell, Helen Vita

Σενάριο: Günther Heller, Kurt Nachmann

Σκηνοθεσία: Jozef Zachar