Δεν Νιώθω Άνετα σ' Αυτόν τον Κόσμο Πια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Δεν Νιώθω Άνετα σ' Αυτόν τον Κόσμο Πια
ΣκηνοθεσίαΜέικον Μπλερ
ΣενάριοΜέικον Μπλερ
ΠρωταγωνιστέςΜέλανι Λίνσκι, Ελάιτζα Γουντ, David Yow, Jane Levy, Ντέβον Γκρέι, Κριστίν Γουντς, Ντέρεκ Μιρς, Γκάρι Άντονι Ουίλιαμς, Μέικον Μπλερ και Τζέισον Μάνουελ Ολαζαμπάλ
ΦωτογραφίαΛάρκιν Σέιπλ
ΔιανομήNetflix
Πρώτη προβολή2017
Διάρκεια93 λεπτά
ΠροέλευσηΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
ΓλώσσαΑγγλικά

Το Δεν νιώθω άνετα σ' αυτόν τον κόσμο πια (αγγλικά: I Don't Feel at Home in This World Anymore, συχνά στυλιζαρισμένο ως: I don't feel at home in this world anymore.) είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ κωμωδίας που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Μέικον Μπλερ στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Πρωταγωνιστούν η Μέλανι Λίνσκι, ο Ελάιτζα Γουντ, ο Ντέιβιντ Γιόυ, η Τζέιν Λιβάι και ο Ντέβον Γκρέι. Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από ένα παλιό τραγούδι του Ευαγγελίου "Δεν Νιώθω Άνετα σ' Αυτόν τον Κόσμο Πια", το οποίο ήταν πολύ δημοφιλές από τους τραγουδιστές της χώρας Carter Family και Woody Guthrie.

Η ταινία είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Sundance Film Festival στις 19 Ιανουαρίου 2017. Συνέχισε να κερδίζει το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής για τον διαγωνισμό των ΗΠΑ για τα δραματικά διαγωνίσματα.[1] Κυκλοφόρησε από την Netflix στις 24 Φεβρουαρίου 2017.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «2017 Sundance Film Festival Award Winners» (PDF). Sundance Film Festival Official Site. Sundance Organization. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο (PDF) στις 19 Ιουνίου 2017. Ανακτήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2017. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]