Teka

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Teka Group
Ίδρυση1924
ΙδρυτήςΚαρλ Τίλμαν
ΈδραΣανταντέρΤσουγκ, Ελβετία
Άμστερνταμ, Ολλανδία
Σανταντέρ, Ισπανία
Χάιγκερ, Γερμανία
ΠροϊόνταΕίδη υγιεινής, ηλεκτρικές συσκευές
Ιστότοποςteka.com
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σελίδα στο Facebook Σελίδα στο Twitter
Commons page Πολυμέσα

Η Teka είναι πολυεθνική εταιρεία η οποία παράγει είδη υγιεινής, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα παρεμφερή προϊόντα. Ο όμιλος έχει 25 εργοστάσια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1924 στη Γερμανία και διαθέτει 57 θυγατρικές, εμπορεύεται τα προϊόντα της σε 116 χώρες και έχει εργατικό δυναμικό 4.842 υπαλλήλων σε όλο τον κόσμο.

Η Teka είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο σε όλο τον κόσμο που προσφέρει τόσο οικιακές όσο και επαγγελματικές ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας. Τα προϊόντα της σειράς απαρτίζονται από νεροχύτες και βρύσες κουζίνας, επαγωγικές εστίες, απορροφητήρες και πλυντήρια ρούχων, μεταξύ άλλων ηλεκτρικών συσκευών.[1]

Συνεργασίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Teka και η Repsol έχουν υπογράψει από κοινού συμφωνία για την προώθηση της χρήσης οικιακών και επαγγελματικών συσκευών αερίου. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται με σκοπό την προώθηση της χρήσης αυτού του είδους καυσίμων.

Η συμφωνία επιτρέπει στην Teka τη χρήση του αερίου προπανίου και βουτανίου στην γκάμα των προϊόντων της από τη Repsol. Επίσης, προσφέρει στους πελάτες της Teka, την εγκατάσταση των συσκευών αερίου ανεξάρτητα από τον τόπο αγοράς.[2]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «IE TEKA Awards for Design Talent». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 6 Ιουνίου 2014. Ανακτήθηκε στις 6 Ιουνίου 2014. 
  2. Repsol y Teka impulsarán el uso de cocinas y aparatos de gas en los hogares y empresas europapress.es

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]