Χρήστης:Nataly8/Φράσεις

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Nataly8 (Κωνσταντίνος)
Αντί-Βανδαλιστική Μονάδα - Ευγένεια, Ωριμότητα, Υπευθυνότητα
ΨευδώνυμοΑβατάρ Κωνσταντίνος, Αβατάρ Ρόκου, Ο τελευταίος μάγος αέρα, Μαχητής της Φωτιάς
Γέννηση11 Σεπτεμβρίου 1996
Λεμεσός
Χώρα Βικιπαίδεια
ΚλάδοςΣτρατιωτική Ιστορία, Κινούμενα σχέδια, Βιντεοπαιχνίδια, Γεωγραφία, Πολέμοι, Μάχες, Γεωγραφία, Ποδόσφαιρο, Μουσική
Εν ενεργεία15 Φεβρουαρίου 2010
ΒαθμόςΧρήστης, Επιθεωρητής Προσφάτων Αλλαγών (ΕΠΑ), Δεκανέας, Μαθητής
ΤιμέςΒραβειοθήκη (28 βραβεία)
Υπογραφή Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι




Από κινούμενα σχέδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Βάλε στην δουλειά την ψυχή σου και η ζωή θα σε ανταμείψει»

«Μην παραδωθείς χωρίς μάχη»


Από ιστορικά άρθρα της Βικιπαίδειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Ετοιμάζομαι να δώσω αναφορά στον Θεό, ενώ για τον τσάρο δεν θέλω να σκέφτομαι τώρα»

«Μίτια (Ντμίτρι), είσαι καλός άνθρωπος, μην γράφεις στίχους. Αν δεν ξέρεις να γράφεις, για τον Θεό, μην γράφεις»

О вечность! прекрати твоих шум вечных споров
Кто превосходней всех героев в свете был.
В святилище твое от нас в сей день вступил,'
Суворов.
- Г.Р. Державин
«На смерть Суворова»
Ω, αιωνιότητα! πάψε τους θορύβους του αιώνιου πολέμου
Ποιός ήταν ο πιο τέλειος από όλους τους ήρωες.
Στο ιερό σου από εμάς ήρθες,
Σουβόροφ
- Γαβριήλ Ντερζάβιν

«Κόμη Αλεξάντερ Βασίλεβιτς! Τώρα δεν είναι ώρα για τσακωμούς. Τον φταίχτη θα τον συγχωρέσει ο Θεός. Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας σας θέλει διοικητή του στρατού του και σας δίνει το μέλλον της Αυστρίας και της Ιταλίας...»

«Μας πυροβολούσαν από τα σπίτια και τις στέγες, και οι στρατιώτες μας έμπαιναν στα σπίτια και σκότωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους <…> Η πίκρα και η δίψα για εκδίκηση έφτασαν τον πιο ψηλό βαθμό <…> οι στρατιωτικοί δεν είχαν τις δυνάμεις να σταματήσουν την αιματοχυσία <…> Οι στρατιώτες μας πυροβολούσαν στο πλήθος, χωρίς να βλέπουν σε ποιόν - τα δάκρυα των γυναικών και οι φωνές των παιδιών προκαλούσαν τρόμο στην ψυχή...»

— Ρώσος στρατηγός φον Κλούγκεν (από το Αλεξάντρ Βασίλιεβιτς Σουβόροφ)

«Ζήτω! Η Βαρσοβία είναι δική μας» - «Ζήτω! Στρατάρχη Σουβόροφ!»

«Αυτός ο Ρώσος στρατηγός είναι φτιαγμένος με υλικό με το οποίο γεννιούνται οι στρατάρχες»

Από σελίδες χρηστών της Βικιπαίδειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Ξανά στα βάσανα...»

— Jake V

«Ο Τζαβ. έκοψε το τσιγάρο!!!...»

— Ttzavaras

«Μπορούμε να ανεχόμαστε να μας παρεμποδίζουν

μπορούμε να ανεχόμαστε να μας προσβάλλουν

δεν μπορούμε να ανεχθούμε να μας διατάσσουν»

— JohnMad

«OK, τέλος πάντων (κ.FocalPoint) Και επειδή ζητάτε την γνώμη του αναγνώστη… Ως μαθητής στο σχολείο, θέλω να μπορώ να βρίσκω υλικό για την εργασία μου, αλλά θέλω και να διαβάσω και για τον Μπάτμαν (ας πούμε). Ως ασθενής που οι εξετάσεις μου έδειξαν πως πρέπει να κάνω εγχείρηση, θέλω να βρω κάποιες πληροφορίες για το τι είναι τα περίεργα ονόματα που μου αναφέρει ο γιατρός και εγώ τον κοιτάω και κουνάω το κεφάλι μου σα να καταλαβαίνω τι μου λέει (ενώ ταυτόχρονα, τα έχω χρειαστεί από τον φόβο μου). Ως φοιτητής που πηγαίνω σε μια πόλη στο εξωτερικό, πληροφορίες για το πώς θα κινούμαι και τι πανεπιστήμια υπάρχουν (ή τουλάχιστον, αυτό λέω προς τα έξω). Ως κληρωτός που με καλούν στον Ελληνικό στρατό, κάποιες πληροφορίες για το τι θα συναντήσω. Ως δημοσιογράφος που ετοιμάζει άρθρο για έναν ξένο ποδοσφαιριστή υποψήφιο για μεταγραφή σε κάποια ομάδα, στατιστικά για αυτόν (και αν υπάρχει και τίποτα πικάντικο, δεν με πειράζει). Ως δάσκαλος σε σχολείο, κάτι ενδιαφέρον να πω στους μαθητές μου. Ως συγγραφέας που έχει κολλήσει και δεν ξέρει τι να γράψει, μια κάποια έμπνευση. Ως κάποιος που πάει για πρώτη φορά στα καράβια, πληροφορίες για τις θάλασσες και τα λιμάνια που με περιμένουν. Ως κάποιος που πάει για πρώτ… (επ, άστο αυτό καλύτερα). Ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, την ιστορία της (που αν κοιτάξω το άρθρο εδώ, δεν θα βρω και τίποτα σημαντικό). Ως φιλότεχνος, να μάθω γιατί ο Μ. Φ. Χουσέιν που πέθανε στις 9 Ιουνίου 2011 ήταν γνωστός ως «Πικάσο της Ινδίας». Ως ένας απλός χρήστης του Ίντερνετ (γιατί ως VJSC263IO τον ξέρω πολύ καλά), ποιος είναι ο Takashi Murakami που σχεδίασε το doodle στις 21 Ιουνίου 2011, ή τι στο καλό είχαν να κάνουν οι Μάγιας με το 2012. Ή απλά ως περίεργος, γιατί είπε κάποιος την φράση «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν», ή τι συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Αλλά φυσικά και θέλω να δω (και να καμαρώσω) για το χωριό μου, το βουνό παραδίπλα από το χωριό μου, το ποτάμι που περνά πιο πέρα, την ομάδα μου, την ιστορία της περιοχής, τους σημαντικούς της ανθρώπους και τα λοιπά. Οπότε, ως αναγνώστης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική, ούτε η αλλαγή της. Δεν έχω καν ιδέα τι είναι αυτό. Αν δεν έχετε πληροφορία, θα ψάξω αλλού. Αν έχετε, θα τη διαβάσω να δω τι γράφετε. Αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω γιατί έχετε και γιατί δεν έχετε. Ούτε σημαίνει πως αν δεν έχετε για κάποιο θέμα που ζητώ τώρα, δεν θα σας ξαναχρησιμοποιήσω ποτέ. Αντίθετα, αν μπω δύο-τρεις φορές και γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι, μπορεί και να το σκεφτώ να ξαναμπώ. Όπως επίσης δεν σημαίνει πως επειδή έχετε αξιόλογο άρθρο για τον Σίγκμουντ Φρόυντ, εγώ που θέλω να μάθω για την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης των Γρεβενών πρέπει να νιώθω εντυπωσιασμένος και ευχαριστημένος με αυτό εδώ».

— VJSC263IO

Άλλες φράσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Αν είναι να πεθάνουμε, θα συναντήσουμε τον Θεό με το χαμόγελο στα χείλη»

«Στο αίμα του ανθρώπου συμπεριλαμβάνονται: ο πόλεμος, η ειρήνη, η αποτυχία, η επιτυχία, η λύπη, η χαρά... Στο αίμα του ανθρώπου συμπεριλαμβάνεται η ζωή»

«Η Βικιπαίδεια είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι κάτι σαν βιβλιοθήκη ή δημόσιο πάρκο. Είναι σαν ένα ναός για το νου. Είναι ένας χώρος όπου όλοι μπορούμε να πάμε για να σκεφτούμε, να μάθουμε, να μοιραστούμε την γνώση μας με άλλους. Είναι ένα μοναδικό ανθρώπινο εγχείρημα, το πρώτο του είδους του στην ιστορία. Είναι ένα ανθρωπιστικό εγχείρημα με σκοπό να φέρει μια ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη»

— Τζίμι Γουέιλς, ιδρυτής της Βικιπαίδειας

Φράσεις για μένα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έγινε μια συζήτηση στη σελίδα του άρθρου. Κατόπιν εξέτασης η τελευταία επισήμανση ήταν απόλυτα σωστή. Το άρθρο επαναφέρθηκε στην ουδέτερη και πλέον ορθή μορφή του. Αυτοματικά είναι τα ανακλαστικά σου και πολύ γρήγορα -:)--The Elder 16:53, 26 Ιουνίου 2011 (UTC)

Αγαπητέ Καλ, ο καλός ο καουμπόυ, ο επιθετικός που βγαίνει ζωντανός στο τέλος του έργου, πρώτα πυροβολάει και μετά μιλάει. Έτσι και ο Νάταλυ8, μπαμ και κάτω και μετά ρωτάει τον τραυματία: «γιατί πυροβολούσες;» --Focal Point 17:33, 26 Ιουνίου 2011 (UTC)

Παρατηρώ έντονη συγγραφική δραστηριότητα και μάλιστα αξιόλογη. Diu 21:06, 26 Ιουλίου 2011 (UTC)

Έπη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ω πόλεμος μέγας έρχεται,
για το Ωραίο Μυρμηγκάκι, (εμπνευσμένο από την Ωραία Ελένη)
διαχειριστές και χρήστες ξεκίνησαν διαμάχες,
μην καταλήξουμε σαν τις Μυκήνες και τους Τρώες,
που από προσώπου γης εξαφανίστηκαν για αιώνες!