Συζήτηση χρήστη:FocalPoint

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αν κάποιος μου στείλει email αντί για μήνυμα εδώ, ας σημειώσει ότι θεωρώ κάθε email προσωπική αλληλογραφία και συνεπώς δεσμεύομαι ότι ούτε το περιεχόμενο της αλληλογραφίας, ούτε η ηλεκτρονική διεύθυνση δε θα δημοσιοποιηθεί από εμένα. (Τα ψιλά γράμματα: Προφανώς όλα αυτά ισχύουν υπό κανονικές συνθήκες. Αν θεωρήσω ότι κινδυνεύει η ζωή ή η ακεραιότητα κάποιου ανθρώπου, η παραπάνω δέσμευση δεν ισχύει). --Focal Point 14:08, 3 Ιουλίου 2016 (UTC)

(Από το αρχείο συζητήσεών μου:)

Μην ταΐζετε τα τρολ!
.--Focal Point 21:13, 25 Οκτωβρίου 2015 (UTC)


Olympionics (2)[επεξεργασία κώδικα]

Filing of this discussion. Done. I will see about Κλεόμαχος ο Μαγνήσιος. --Focal Point 22:32, 16 Απριλίου 2017 (UTC)

Gts-tg, where did you find the 444 BCE ? --Focal Point 22:37, 16 Απριλίου 2017 (UTC)

This was in error, 444 has been removed now. Gts-tg (συζήτηση) 22:53, 16 Απριλίου 2017 (UTC)

Epìdosis, άξιος, άξιος, άξιος ! --Focal Point 22:57, 16 Απριλίου 2017 (UTC)

Many thanks to Epìdosis indeed, the constant checking is really helpful! Gts-tg (συζήτηση) 23:21, 16 Απριλίου 2017 (UTC)

Βραβείο γυναικείου ρόλου φεστιβάλ Καννών[επεξεργασία κώδικα]

Τα σημαιάκια τα άφησα, γιατί το θεώρησα σαν μια πληροφορία για τις ηθοποιούς που οι περισσότερες δεν έχουν λήμμα και είναι λίγο- πολύ άγνωστες. Δεν έχω πρόβλημα να τα αφαιρέσω αν πιστεύεις οτι δεν προσφέρουν τίποτα. (Dor-astra (συζήτηση) 13:07, 17 Απριλίου 2017 (UTC))

Μηn αποκαθιστάτε σελίδες ip πεπαλαιωμένες--Kalogeropoulos (συζήτηση) 09:21, 18 Απριλίου 2017 (UTC)

Δες την διευθέτηση που έκανα, στο λήμμα Χρυσός Φοίνικας, σχετικά με τα σημαιάκια που δεν σ' άρεσαν, και πες μου αν το βρίσκεις καλύτερο έτσι. (Dor-astra (συζήτηση) 13:23, 18 Απριλίου 2017 (UTC))

Αντιπαθώ να βλέπω κόκκινους συνδέσμους, δε ξέρω γιατί, μάλλον θέμα αισθητικής. Βέβαια, έχεις δίκιο, μάλλον έτσι προχωράει το πράγμα. Ίσως το κάνω κάποια στιγμή. Τώρα έχω βάλει πλώρη για τα Όσκαρ. Με την ευκαιρία, λέω να φτιάξω το λήμμα Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου. Σκεφτόμουν α) να φτιάξω τη λίστα από την πρώτη βράβευση, το 1928, και β)να μην γράψω τις υποψηφιότητες, -είναι too much, παρά μόνο τις νικήτριες. Ρίξε μια ματιά... (Dor-astra (συζήτηση) 14:22, 18 Απριλίου 2017 (UTC))

Φράκταλ και παράνοια[επεξεργασία κώδικα]

nadiv_πρωτότυπο

Προσπάθησα κι εγώ να συνεισφέρω στην παγκόσμια τέχνη πριν χρόνια, αλλά το έργο μου δεν έτυχε καμίας αναγνώρισης... Ευχαριστώ για τους φρακταλεμονανθούς! NadiV (συζήτηση) 13:38, 19 Απριλίου 2017 (UTC)

Γιατί σβήστηκε το ερώτημα περί ύβρεως;[επεξεργασία κώδικα]

Αν δεν κάνω λάθος έσβησες το ερώτημα που είχα θέσει την 11 Απριλίου, αν δηλαδή αποτελεί "προσωπική επίθεση" το ότι υπενθυμίζω σε κάποιον χρήστη μια υβριστική πράξη του στη ΒΠ, η οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ένα ολόκληρο έθνος.[1] Επανήλθα στο ΣΔ την 12 Απριλίου 2017 07:06 ερωτώντας γιατί σβήστηκε, και πάλι δεν έλαβα απάντηση [2]. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; --Skylax30 (συζήτηση) 13:37, 21 Απριλίου 2017 (UTC)

Skylax30, η απομάκρυνση του κειμένου δεν έγινε από εμένα, αλλά από άλλον χρήστη [3]. Προσωπικά προτιμώ η απομάκρυνση κειμένων να γίνεται από τον ίδιο το χρήστη μετά από σχετική παρατήρηση, αν πράγματι υπάρχει θέμα. Στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και σε παρόμοιες περιπτώσεις, ένας τρόπος αντιμετώπισης (δεν γνωρίζω αν είναι σωστός ή ο καλύτερος, αλλά εξέτασέ τον) είναι να αρχίσεις με τη θεώρηση ότι αυτός που σε αναίρεσε είχε κάποιου είδους δίκιο (σημειώνω ότι δεν πρέπει να θεωρήσεις ότι ισχύει αυτή η υπόθεση και για όποιον είδε την αναίρεση, συμπεριλαμβανομένου και εμένα). Στη συνέχεια, μπορείς να καταθέσεις το κείμενό σου αλλαγμένο, προσπαθώντας να αφαιρέσεις μέρη του που δεν είναι τόσο απαραίτητα αλλά τα οποία πιθανόν να θεωρηθούν ενοχλητικά, κρατώντας αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. --Focal Point 16:46, 21 Απριλίου 2017 (UTC)

Σόρυ, δεν κατάλαβα καλά το ντιφ. Δηλαδή η διαγραφή έγινε από τον Glorius, σωστά; Ως προς το σχόλιό σου, νομίζω ότι αυτός που το έσβησε θα έπρεπε να κάνει κάποια υπόδειξη για το τί θεωρεί ως παραβίαση κανονισμού. (Διατηρώ μια επιφύλαξη μήπως μου έστειλε email και δεν το είδα, γιατί έχω ξεχάσει το πάσγουορδ). Το "ενοχλητικό" δεν σημαίνει τίποτα. Δεν κάνουμε βικιπαίδεια με κριτήριο πώς να μην ενοχλήσουμε κάποιον που δηλώνει ότι μισεί έναν ολόκληρο λαό. Παραμένει το ερώτημα αν θεωρείται "προσωπική επίθεση" το να υπενθυμίζεις σε έναν υβριστή ότι είναι υβριστής, τη στιγμή που όχι μόνο δεν ανακαλεί, όχι μόνο δεν διαγράφει την ύβρι αλλά και τονίζει ότι είναι πεποίθησή του. --Skylax30 (συζήτηση) 07:39, 22 Απριλίου 2017 (UTC)

Στο diff, αναφέρεται καθαρά η άποψη του χρήστη που έκανε την αναστροφή, ο οποίος επικαλείται την Βικιπαίδεια:Όχι προσωπικές επιθέσεις. --Focal Point 08:27, 22 Απριλίου 2017 (UTC)

OK. Άρα περιττό να ρωτήσω τον ίδιο.--Skylax30 (συζήτηση) 15:10, 22 Απριλίου 2017 (UTC)

Γενικό πρότυπο πόλεων/χωριών/οικισμών κτλ[επεξεργασία κώδικα]

Είσαι ο μόνος που ασχολήθηκε στην Αγορά οπόταν θα ήθελα τη γνώμη σου για μερικά σημεία. Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Πρότυπο:Διοικητική Διαίρεση (Κύπρος)

1) Δεν βρήκα τρόπο να μεταφερθεί ο γενικός χάρτης (location map) πάνω από την εικόνα χάρτη περιοχής. Νομίζω ότι ούτε και σε άλλα πρότυπα γίνεται αυτό. Η εικόνα χάρτη περιοχής, επειδή ακριβώς είναι εικόνα, εμφανίζεται κάτω από την εικόνα-φωτογραφία της περιοχής. Δεν μπορεί να μεσολαβεί κάτι μεταξύ τους. Αν έχεις υπόψιν σου κάποιο πρότυπο με διαφορετική τη σειρά, υπόδειξε μου το να δω πως δουλεύει. Η μόνη επιλογή είναι να πάει το location map πρώτο.

2) γνωμικό ή σύνθημα. Για περιοχές που δεν έχουν επίσημη ονομασία την ελληνική γλώσσα τι θέλουμε να εμφανίζεται; Το γνωμικό στην επίσημη γλώσσα ή το γνωμικό μεταφρασμένο στα ελληνικά;

Xaris333 (συζήτηση) 15:06, 23 Απριλίου 2017 (UTC)

Xaris333

  1. θα ψάξω και θα σου πω αν βρω κάτι - το δοκίμασα και εγώ και δε μου βγήκε εύκολα... σε καταλαβαίνω
  2. πρώτα το γνωμικό στην επίσημη γλώσσα και στην παρακάτω γραμμή το γνωμικό μεταφρασμένο στα ελληνικά

--Focal Point 16:37, 23 Απριλίου 2017 (UTC)