Συζήτηση χρήστη:Μανίνα Μπαζαίου

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Μανίνα Μπαζαίου, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! ǁǁ ǁ Chalk19 (συζήτηση) 11:09, 31 Μαρτίου 2023 (UTC)[απάντηση]

Απαλοιφή παρατηρήσεων στο λήμμα «Μιχάλης Γριβέας»
Αγαπητή Κα Γεράκη
Θέλω να σας ενημερώσω ότι ολοκλήρωσα τις διορθώσεις στο λήμμα του συγγραφέα  Μιχάλη Γριβέα σύμφωνα με τις υποδείξεις σας.
Θεωρώ ότι πλέον πληροί όλες τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις της «Βικιπαίδεια» τόσο στην μορφοποίηση όσο και στην ουσία.
Έχει τα απαιτούμενα εχέγγυα Εγκυκλοπαιδικότητας όπως βραβεύσεις από επίσημους λογοτεχνικούς φορείς (Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, Unesco κλπ),   κριτικές (έντυπες και διαδικτυακές) από σημαντικό αριθμό αξιόπιστων φορέων (Εφημερίδα των Συντακτών, Fractal κλπ).  Επίσης διαθέτει  πλήθος έγκυρων πηγών (επιπλέον των προαναφερθεισών Βιβλιονετ κλπ). Τέλος το κείμενο του λήμματος έχει μορφοποιηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές, τους κανόνες της αναγνωσιμότητας και της απόδειξης του αληθούς σε κάθε πληροφορία του (30 παραπομπές σε lings κλπ).
Κατόπιν τούτου σας παρακαλώ να αφαιρέσετε και τις 3 παρατηρήσεις που αναρτήσατε (μόλις την 1η μέρα της εγγραφής του)  στην προμετωπίδα του λήμματος (Εγκυκλοπαιδικότητα – μορφοποίηση – πηγές)  και να οριστικοποιήσετε την εγγραφή του στην Βικιπαίδεια χωρίς «αστερίσκους».
Ευχαριστώ
Μανίνα Μπαζαίου Μανίνα Μπαζαίου (συζήτηση) 14:21, 9 Απριλίου 2023 (UTC)[απάντηση]