Συζήτηση:Φρόσω Κοκκόλα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Προς Glorious 93: Μην βιάζεσαι να κρίνεις ως μη εγκυκλοπαιδικό και προς διαγραφή το λήμμα που πρόσθεσα. Δεν είναι ακόμα έτοιμο. Είναι οι πρώτες πληροφορίες και συγκεντρώνω κι άλλες που θα προστεθούν άμεσα. Υπάρχει έγκυρη πηγή άλλωστε και θ' αναφερθεί.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 188.4.48.175 (συζήτησησυνεισφορά) .

Τότε θα παρακαλέσω κι εγώ τον αγαπητό ανώνυμο να αφήσει στην θέση του, ως ένδειξη καλής θέλησης, το σχετικό πρότυπο, δείγμα του ότι όντως εννοεί τα παραπάνω... Κι αυτό όχι λόγω δικής μου καχυποψίας, αλλά επειδή πάνω από ένας χρήστες και μάλιστα εγγεγραμμένοι έχουν χρησιμοποιήσει το παραπάνω "κόλπο"... Το "δεν είναι έτοιμο, αλλά όταν γίνει θα είναι μια χαρά σύμφωνο με την πολιτική", κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει σχεδόν ποτέ σε αυτές τις περιπτώσεις... Ελπίζω να κάνω λάθος...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:25, 18 Νοεμβρίου 2013 (UTC)[απάντηση]

Θα το αφήσω και θα ολοκληρώσω και το άρθρο για να είναι εγκυκλοπαιδικό. Έχω γράψει κι άλλα άρθρα εδώ μέσα, αλλά δεν είναι και εύκολο να βρεις άμεσα πληροφορίες. Κάνεις μια αρχή με όσα στοιχεία έχεις και σταδιακά το εμπλουτίζεις.

Ωραία... Το πρώτο βήμα έχει γίνει...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:40, 18 Νοεμβρίου 2013 (UTC)[απάντηση]

ΥΓ. Υπάρχει και το πρότυπο:σε χρήση --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:41, 18 Νοεμβρίου 2013 (UTC)[απάντηση]