Συζήτηση:Φραγκίσκος (όνομα)

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Όπως ανέφερα και στο Συζήτηση:Θεόδωρος, θεωρώ ότι τα πρόσωπα των οποίων το όνομα αρχίζει από Φραγκίσκος, εφόσον έχουν και επίθετο, δεν έχουν θέση (ως πλήρης κατάλογος) στο παρόν λήμμα (το πολύ - να αναφερθούν μερικά ενδεικτικά). Με τη λογική αυτή θεωρώ ότι πρέπει να αφαιρεθεί όλο το κείμενο κάτω από την παράγραφο «Πρόσωπα με το όνομα Φραγκίσκος» και να αντικατασταθούν με τα:

Λήμματα με το όνομα Φραγκίσκος[επεξεργασία κώδικα]

--Focal Point 18:49, 2 Αυγούστου 2014 (UTC)[απάντηση]

Δεν είμαι σίγουρος για το όνομα γιατί εδώ δεν πρόκειται περί αποσαφήνισης αλλά κανονικού λήμματος άρα δεν υπάρχει η αυστηρότητα αυτού αυτού είδους λημμάτων. Για μένα το όνομα πρέπει να μείνει ως έχει (έτσι κι αλλιώς δεν είναι και κανένας τεράστιος κατάλογος). Στις αποσαφηνίσεις συμφωνώ και επαυξάνω!

Sotkil (συζήτηση) 18:57, 2 Αυγούστου 2014 (UTC)[απάντηση]

Δεν κρίνω το λήμμα όπως έχει σήμερα. Θεωρώ ότι είμαστε 100 χρόνια αργότερα, ότι η Βικιπαίδεια έχει 1 εκ. λήμματα και ότι υπάρχουν 1.000 λήμματα ανθρώπων με το όνομα .. π.χ. Φραγκίσκος. Τα βάζουμε όλα; λιγότερα; πόσα; ποια; (για να δούμε θα εμφανιστεί να απαντήσει και κανείς άλλος;) --Focal Point 19:13, 2 Αυγούστου 2014 (UTC)[απάντηση]