Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:P.a.a

Verified Pie (συζήτησησυνεισφορές)

Παραθέτω ακριβώς το ίδιο μήνυμα που έστειλα στον Geraki πριν έναν μήνα+, επειδή είστε κι εσείς διαχειριστής διεπαφής και συνεχίζετε να είστε ενεργός.

Προσπαθώ από προχθές να κάνω το Πρότυπο:High-use όπως είναι στην αγγλική ΒΠ, δηλαδή: 1) το link που είναι στις «πολλές σελίδες» να παραπέμπει εκεί που πρέπει (τα κατάφερα) και

2) να κάνω τον αριθμό των αριθμό συνδέσεων προς τη σελίδα (που τώρα δεν υπάρχει καν) αυτόματο με το Transclusion count. Θέλω να μπορέσει το module να δουλέψει, αλλά έμαθα ότι θα χρειαστεί αυτό… Με ποιον τρόπο μπορεί αυτός ο κώδικας να χρησιμοποιηθεϊ από άλλη ΒΠ; -Verified Pie 19:02, 7 Ιουλίου 2023 (UTC)

Επίσης, το Πρότυπο:Ambox και γενικά όλα τα message box έχουν μείνει σε άλλη δεκαετία. Καιρός να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Module:Message box που είναι μάλιστα έτοιμο από το ‘13! (Το λέω με αφορμή το Πρότυπο:Πολλαπλά λήμματα που έχει αυτό το πρόβλημα.) —Verified Pie 08:17, 8 Ιουλίου 2023 (UTC)
P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχω ασχοληθεί με το toolforge, κι αυτό είναι μια καλή αφορμή να ξεκινήσω, αλλά βλέπω έχει εκεί λογαριασμό ο @Geraki οπότε υποθέτω με την πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξει.

Για τα πλαίσια μηνυμάτων έχετε δίκιο, χρειάζονται ενημέρωση. Αν έχετε τη διάθεση ξεκινήστε, κατά προτίμηση με δοκιμές, και αν και όπου χρειαστείτε βοήθεια εδώ είμαστε.

Απαντήστε στο "Module:Translusion count"