Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Jimkats (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Καιρό τώρα έψαχνα για κατάλληλο τρόπο να ανεβάσω το σύμβολο του Άργους-λογότυπο παλιού δήμου Άργους στην Βικιπαίδεια, ώσπου είδα ότι υπάρχει ήδη αναρτημένο στην Γερμανική Βικιπαίδεια, ενώ στην Ελληνική φαίνεται υπήρχε αλλά την διέγραψες το 2016 λόγω του ότι δεν χρησιμοποιούνταν. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν εάν δύνται να γίνει επαναφορά του αρχείου, ώστε να το χρησιμοποιήσω στο Άργος και πιθανώς και στο Δήμος Άργους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Το αρχείο της γερμανικής έχει πηγή το αρχείο που διέγραψα. Έλα όμως που το αρχείο της ελληνικής δεν είχε πηγή. Η σήμανση του για διαγραφή έγινε με αιτιολογία τόσο τη μη χρήση του αλλά και την έλλειψη πηγής. Συνεπώς δεν έχει νόημα η επαναφορά του καθώς δεν υπάρχει πηγή.

Jimkats (συζήτησησυνεισφορές)

Συνεπώς το πρόβλημα που είναι; Ότι δεν υπάρχει πηγή που να τεκμηριώνει την απαιτούμενη άδεια χρήσης του συγκεκριμένου λογοτύπου;

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι, το πρόβλημα είναι το ότι δεν υπάρχει πηγή.

Jimkats (συζήτησησυνεισφορές)

Θα προσπαθήσω να τη βρω. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο λογότυπο δεν αναφέρεται πουθενά (από τυπικές αναζητήσεις στο Διαδίκτυο) ότι είναι το λογότυπο του καποδιστριακού δήμου Άργους, παρόλο που ισχύει. Νομίζω είχα βρει από προηγούμενη έρευνα την εικόνα του λογοτύπου στις πρώτες εκδόσεις του παλιού ιστοτόπου του δήμου (webarchive, εποχής 1997 όταν πρωτολειτούργησε το site όπως αναγράφεται). Θα ψάξω περαιτέρω.

Απαντήστε στο "Επαναφορά Αρχείο:Argos seal.PNG"