Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

APLFIT (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα Γεράκι, θα ήθελά να με βοηθήσεις για το πως μπορώ να διαγράψω μία σελίδα, ποιά είναι τα βήματα και πως μπορώ γενικότερα να κάνω διαγραφή μίας σελίδας...

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα @APLFIT

Καταρχήν θα πρέπει να έχει υπόψη την Βικιπαίδεια:Πολιτική διαγραφής

Εάν πράγματι το λήμμα χρειάζεται να διαγραφεί, ακολουθείς τις οδηγίες από εδώ: Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή

Εκτός του πρώτου βήματος, τα υπόλοιπα είναι προετοιμασμένα με συνδέσμους από το κάθε προηγούμενο βήμα (π.χ. μόλις βάλεις τη σήμανση στο λήμμα θα έχεις σύνδεσμο για τη δημιουργία της σελίδας πρότασης).

Εν ολίγοις η προσπάθεια που κάνατε στο Μπέσυ Μάλφα (https://w.wiki/3vF) ήταν περίπου σωστή αλλά με τις διαδικασία της αγγλικής Βικιπαίδειας που εδώ είναι διαφορετική.

Σημειώνω βέβαια ότι το συγκεκριμένο λήμμα είναι απίθανο να διαγραφεί με βάση την πολιτική.


APLFIT (συζήτησησυνεισφορές)

Καταλαβαίνω, το θέμα όμως είναι οτι το ζητά το ίδιο το άτομο να γίνει αυτό (εννοώντας το άτομο για το οποίο αναφέρει το λημμα) και μπορώ να το αποδείξω αυτό...

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Όμως η επιθυμία του προσώπου δεν είναι λόγος διαγραφής -όταν είναι δημόσιο πρόσωπο. Ομοίως αποτρέπονται και οι βιογραφούμενοι να επεξεργάζονται τα λήμματα για τον εαυτό τους κ.λπ. (Βικιπαίδεια:Σύγκρουση κινήτρων).

Αν το θέμα είναι συγκεκριμένες πληροφορίες μέσα στο λήμμα που είναι λανθασμένες, τότε μπορείτε να το αναφέρετε στη Συζήτηση:Μπέσυ Μάλφα για να ελεγχθούν και ενδεχομένως να αφαιρεθούν από άλλους συντάκτες.

Πρακτικά θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε πρόταση διαγραφής αλλά διαχρονικά νομίζω δεν έχει γίνει ποτέ αποδεκτή τέτοια πρόταση.

Απαντήστε στο "Διαγραφή σελίδας."