Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο στο Πρότυπο:Γεωγραφική οντότητα όπου με βάση αυτήν εδώ την επεξεργασία έβαλα να τραβάει δεδομένα συντεταγμένων από wikidata ? Συγκεκριμένα, θα ήθελα, εάν αυτό είναι δυνατό να "φύγει" ή αντικατασταθεί το σπιτάκι στο marker με κάποιο άλλο σχετικό αντικείμενο ή απλά να απομακρυνθεί χωρίς αντικατάσταση, καθώς, επίσης, και να βγαίνουν οι συντεταγμένες ως "περίγραμμα" εάν αυτό είναι δυνατό πχ. έναν δήμο ή ένα πρώην κράτος, αντί να βγαίνει zoom στην έδρα ή πρωτεύουσά τους, να υπάρχει μια γενική εικόνα με χρωματισμένη την έκτασή του (νομίζω παλιότερα είχες δείξει σχετικό παράδειγμα στην Αγορά για μερικούς δήμους της Ελλάδας ή πόλεις). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σου.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα.

Άλλο ένα πρότυπο για τη λίστα (Μπουρδούκλωμα). Δε νομίζω ωφελεί η δημιουργία νέων και ασύμβατων προτύπων αντί της βελτίωσης (και συγχώνευσης) αυτών που υπάρχουν ήδη.

Έβγαλα το σπιτάκι για να έχει ένα κοινό σύμβολο, το άλλο είναι πιο πολύπλοκο (αναμφίβολα χρησιμότερο βέβαια) και θα το δω από 'βδομάδα, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί και η χρησιμότητα του να υπάρχουν πολλαπλά πρότυπα για την ίδια δουλειά.

Απαντήστε στο "Τοποθεσία"