Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Συγνωμη αν ενοχλω αλλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη με αυτο το φαινομενο του απιθανου ή των απιθανων ανωνυμων απο ip (βεβαια εχω την υπονοια οτι ειναι μονο ενας) που μπαινουν στις σελιδες του Ολυμπιακου και με εχουν φτασει ειλικρινα στα ορια μου. Ειδα οτι κατι εγραψες στην συζητηση στην κολυμβηση και ηθελα να ρωτησω εχεις ιδεα ποιος μπορει να ειναι? Και αν ναι τι μπορουμε να κανουμε με την περιπτωση του? Θα με μπαναρουν δια παντως με τον συγκεκριμενο, κρατιεμαι να μην του γραψω τιποτα βαρυ. Καθομαι του εξηγω καποια πραγματα και αυτος το βιολι του και με υφος καρδιναλιων.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ο φραγμένος επ'αόριστον Vrahomarinaner είναι (για τις ip που ξεκινάνε από 188.4 και 77.49 είναι 1000% σίγουρο πως είναι αυτός, ενώ για τις υπόλοιπες είναι εξαιρετικά πιθανό να πρόκειται για το ίδιο άτομο). Αυτός άλλωστε είχε ξεκινήσει την "παράδοση" με τις "παραγγελιές". Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι λογαριασμοί χρηστών είτε ελέγχονται από τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το όνομα χρήστη Vrahomarinaner, είτε πρόκειται απλώς για "κρεατομαριονέτες" (meatpuppet στα αγγλικά, δλδ. μαριονέτες που δεν ελέγχονται μεν από τον κεντρικό χρήστη - εδώ Vrahomarinaner - αλλά που τον βοηθάνε κάνοντας την "βρώμικη" δουλειά του και επιτρέποντάς του να μην έχει να ανησυχεί με κανονισμούς τύπου πχ. των τριών επαναφορών κ.ά. Ελπίζω να σε κάλυψα, ενώ άμα χρειαστείς άλλη πληροφορία είμαι στην διάθεσή σου. :)

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Εὐθυμένης (ιστορικό)
Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Το οτι ειναι συνεχως online και ξερει που μιλησε καποιος και με ποιον, με ξεπερναει. Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να βλεπει καποιος κατι τετοιο αυτοματα εδω μεσα, τοσα χρονια στην εγκυκλοπαιδεια εγω ειλικρινα δεν ξερω τον τροπο. Βαση των γραφομενων του, εχω την βασιμη υπονοια οτι ειναι σιγουρα ο red emperor. Αυτα τα ακαταλαβιστικα, οτι "ειμαι θεοτητα" και κατι τετοιες ομορφιες τις παρατηρω και στον συγκεκριμενο χρηστη. Στα ορια της ψυχαναλυσης, οχι αστεια. Θα μιλουσα και για τριτο λογαριασμο χρηστη, αλλα δυστυχως δεν μπορω να αποδειξω κατι και δεν θελω να στοχοποιω χωρις λογο. Επειδη αυτο το γαιτανακι κραταει πανω μηνα, το μονο που θα θεωρουσα πλεον μετρο προστασιας ειναι να κλειδωθουν και τα επιμερους ληματα του συλλογου (τα τμηματα του δηλαδη) απο ανθρωπους απο  ip. Στην σελιδα συζητησης του προφιλ μου ξεκαθαρισα οτι μηνυματα τετοιου ειδους ( ip δλδ) θα τα διαγραφω κατευθειαν, ηδη εχω διαγραψει ολα τα παλια.

Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Να κλειδωθει η σελιδα κολυμβησης για  ip παρακαλω. Αν δεν μπορεις εσυ, καποιος που να εχει την δυνατοτητα. Ευχαριστω

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Δυστυχώς διαχειριστής δεν είμαι (όχι ακόμα τουλάχιστον ;) ). Συνεπώς το αίτημά σου καλό θα ήταν να το καταθέσεις στο Σημειωματάριο Διαχειριστών, μαζί και με ένα λινκ προς το ιστορικό του λήμματος, ως απόδειξη πως πράγματι υπάρχει διορθωπόλεμος. Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο. ;)